Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Minden kezdet - 60 éves TURCZI ISTVÁN

-25%
ÚJ
Minden kezdet - 60 éves TURCZI ISTVÁN
 • Minden kezdet - 60 éves TURCZI ISTVÁN
 • Minden kezdet - 60 éves TURCZI ISTVÁN
 • Minden kezdet - 60 éves TURCZI ISTVÁN
2 900 Ft
Akció: 2 175 Ft
Kezdete: 2017.10.15   A készlet erejéig!

Főhősünk felírt a noteszébe egy Seneca-idézetet: egyforma hiba mindenkiben bízni és senkiben sem. Felírta és elfelejtette. Nem csoda, Azrael egy kamaszkorból épp csak kinőtt fiatalember, útrakelő, aki a neki rendelt Zónában kénytelen tanulni az emberi kapcsolatokat. Ez a Zóna azonban korántsem sivár: erdők karéjában luxussal berendezett kastélyszálló, itt kell Azraelnek elkormányoznia vonzódásait (és választásait) a természetes/természeti szépség meg a rafinéria között. Mikrovilág, amelyben szépség és gonoszság, tisztaság és elkárhozás csatája dúl.

A nemesfényű szimbolista példázatok és az akciófilmek keresztezésével merész, kivételes vállalkozás a hosszabb idő után ismét prózával jelentkező - Turczi Istváné: az értékhiányok és tartásvesztések közhangulatában nemigen született ilyen bizalommal és reménnyel telítődő regény.

2017. október 17-én 60 éves TURCZI ISTVÁN költő, műfordító, az SMS 66 kortárs költőnek, a Venus Vulgivaga, a Hívásra szól a csönd, az Áthalások, a Minden kezdet és A fázisrajzoló átmeneti gyötrelmei című kötet szerzője.

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Turczi István
  Minden kezdet
  A beavatás regénye
  Kiadó: Új Palatinus
  Kiadás éve: 2013
  Oldalszám: 348
  ISBN: 9789632741376

 • Cikkszám
  668834
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés