Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Millió rózsaszál + CD - 65 éves CSONGRÁDI KATA

-25%
ÚJ
Millió rózsaszál + CD - 65 éves CSONGRÁDI KATA
 • Millió rózsaszál + CD - 65 éves CSONGRÁDI KATA
 • Millió rózsaszál + CD - 65 éves CSONGRÁDI KATA
 • Millió rózsaszál + CD - 65 éves CSONGRÁDI KATA
 • Millió rózsaszál + CD - 65 éves CSONGRÁDI KATA
 • Millió rózsaszál + CD - 65 éves CSONGRÁDI KATA
 • Millió rózsaszál + CD - 65 éves CSONGRÁDI KATA
2 990 Ft
Akció: 2 243 Ft
Kezdete: 2018.05.15   A készlet erejéig!

E könyv olvasását receptre lehetne felírni morcos borúlátók számára. Éles megfigyelő, mulatságosan ábrázol groteszk helyzeteket, és finom tollal rajzol sosem bántó, de jellegzetes karikatúrákat ismert emberekről. Csongrádi Kata közömbösségre hajló korunkban is meg tudta őrizni a lelkesedés képességét mindenért, ami emberi és történelmi érték.

2018. május 18-án 65 éves CSONGRÁDI KATA színésznő. Talán a kezdet kezdetétől tudta, hogy egyszer majd a hangjával fog sikert aratni, mert a főiskolán a musical szakra járt, s pályáját is a Fővárosi Operettszínházban kezdte. Nem sokáig babusgatták, Vámos László azonnal a Hegedűs a háztetőn című darabban adott neki feladatot, s mivel megoldotta, következett a West Side Story Consuelája, majd a Zsuzsanna és a vének címszerepe. Legnagyobb sikerét a Csókolj meg, Katám! című darabban aratta, legalábbis a színpadon, mert országos népszerűségét dalainak köszönheti. Azok közül is főként a Millió rózsaszálnak, amelyet a sajnos már elhunyt S. Nagy István írt neki, aki egyébként a férje volt. Talán ezért is viselte el Kata makrancos viselkedését a dal komponálásának idején, szegénynek ugyanis tizenháromszor kellett átírnia a nótát, amíg megfelelt élete párjának. De a 13-as szám nem bizonyult balszerencsésnek, hiszen a Millió rózsaszál óriási sikert aratott, a hasonló című lemez előbb arany, majd platina lett, azóta pedig talán nem is tartják nyilván eladási statisztikáit, annyi rekordot megdöntött már. Amint a híres nóta születésének körülményeiből is kiderül, Kata valódi boszorkány, de nem szégyelli, sőt boszorkányos ügyességgel vezette népszerű "boszorkányos" műsorát az egyik, azóta megszűnt tévécsatornán. Egyszóval ő ma az egyik legkedveltebb előadó hazánkban, sikerének receptje ismert; színésznői képességek, kellemes énekhang, biztos tánctudás, csinos megjelenés, megnyerő egyéniség. Lehet utánacsinálni! Nem boszorkányság! (Kalendárium Press)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Csongrádi Kata
  Millió rózsaszál + CD
  Szeress úgy mint a nap! Exkluzív zenei CD melléklettel!
  Kiadó: Mandala-Seva
  Kiadás éve: 2006
  Oldalszám: 281
  ISBN: 9789638676054

 • Cikkszám
  332272
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés