Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Micimackó - 135 éve született A.A. MILNE

-25%
ÚJ
Micimackó - 135 éve született A.A. MILNE
 • Micimackó - 135 éve született A.A. MILNE
 • Micimackó - 135 éve született A.A. MILNE
2 699 Ft
Akció: 2 024 Ft
Kezdete: 2017.01.17   A készlet erejéig!

Réges-régen valamikor az ősidőkben, de legalábbis múlt péntek előtt, Micimackó az erdőben élt, saját kunyhójában. S ugyanebben az erdőben lakott a fontoskodó Nyuszi, a tudálékos Bagoly, a félénk Malacka, a sértődős Füles, Kanga, a kengurumama kicsinyével, Zsebibabával, no meg a vidám, ugrálós Tigris és persze mindnyájuk szeretett gazdája, Micimackó legjobb barátja: Róbert Gida. Ebben a mesebeli erdőben mindennap történik valami mulatságos vagy izgalmas esemény. Micimackó háborúságba keveredik a méhekkel, elefántfogásra indul barátjával, Malackával, s hőstetteiket szépen zengő versekben énekli meg. Sokszor bajba is keveredik, lévén ő egy Csekélyértelmű Medvebocs, de Róbert Gida, aki már nagy és okos - majdnem hatéves -, mindig mindent rendbe hoz. A hazánkban is hallatlanul népszerű két meseregény Karinthy Frigyes ragyogó fordításában, E. H. Shepard rajzaival jelenik meg újra.

2017. január 18-án 135 éve született A.A. MILNE angol író. Számos esszét, színdarabot, regényt írt, de mégis egyetlen könyvét ismerik világszerte. Igaz, a Micimackó igazi világsiker lett, egyike minden idők legnépszerűbb gyermekkönyveinek.

 

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 

 • A. A. Milne
  Micimackó
  Kiadó: Móra
  Kiadás éve: 2015
  Oldalszám: 234
  ISBN: 9789631198423

 • Cikkszám
  528240
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés