Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Megúszhatatlan - 55 éves JAKUPCSEK GABRIELLA

-25%
ÚJ
Megúszhatatlan - 55 éves JAKUPCSEK GABRIELLA
 • Megúszhatatlan - 55 éves JAKUPCSEK GABRIELLA
 • Megúszhatatlan - 55 éves JAKUPCSEK GABRIELLA
3 490 Ft
Akció: 2 618 Ft
Kezdete: 2018.01.16   A készlet erejéig!

Jakupcsek Gabriella a magyar televíziózás megkerülhetetlen alakja, számtalan nagy sikerű televíziós műsor házigazdája, kampányok arca és nem utolsó sorban anya.

Kislánya rengeteg telefonbeszélgetését végighallgatja különféle témákról, és természetesen felteszi a maga kérdéseit, amelyek sokszor megdöbbentően elgondolkodtatóak. Egy ilyen alkalommal merült fel a könyv alapötlete: hogyan válaszoljuk meg a gyerekeink kérdéseit, amit olyakor mi magunk is nehezen értünk az életből?

A könyvben szó esik mindenről, ami számára fontos, értékes, ami mellett érdemes kiállni, így a gyerekkori internethasználatról és annak buktatóiról, a női lét nagy kérdéseiről, a kudarcok és a hírnév kezeléséről vagy épp gyermekkori emlékeiről. Olvashatunk mindarról, ami vele, körülötte és a nagyvilágban zajlik. Mindarról, amit anyaként, nőként, a hivatását alázattal és maximalizmussal végző emberként történik vele.

A könyvet olvasva a műsorvezetőtől megszokott könnyed, mégis komoly, önironikus hang elevenedik meg. Jakupcsek bensőségesen társalog, kérdez és válaszol - nem csak a stúdióban, a stúdió falain kívül is.

2018. január 18-án 55 éves JAKUPCSEK GABRIELLA műsorvezetőnő. "Kommunikátor vagyok" - mondotta egy interjújában, bővebben kifejtve olyan ember, aki beszélő narrátora az életnek. Mi egyszerűen csak műsorvezetőnek hittük, abban viszont tényleg a legjobbak egyike, kétszer is megválasztották az év rádiós műsorvezetőjének. De a tévéből is jól ismerhetjük, korábbi műsorai közül említést érdemel a Reggeli, a Tízórai, a Vitriol, a Multimilliomos és a Férfisztriptíz, aztán a nevét viselő beszélgetős műsor háziasszonya volt, majd pedig TV2 reggeli Mokka című műsorát vezette. A média különben a harmadik hivatása, eredetileg művészettörténésznek készült, majd színész akart lenni - de Major Tamás ajánlatára hamar felhagyott ambícióival -, s végül a médiában kötött ki. De azért a színészetnek is sokat köszönhet - talán a legtöbbet -, hiszen éppen abban a filmben statisztált, amelyben Máté Gábor játszotta a főszerepet, s az ismeretségből nem csak házasság született, de két gyerek is. S bár a házasság már múltté, gyerekeiről ma is szívesen beszél, nagyon büszke rájuk. A művészettörténeti ismereteknek viszont az utóbbi években sajnos nem sok hasznát veszi, legalábbis a közvetlen munkája során, mert azért műveltsége meglátszik műsorain. Az is jellemző, hogy kedvenc olvasmánya Marcus Aurelius és Seneca, s nagyon kedveli az impresszionista festőket, valamint Mozart és Beethoven zenéjét. S ha már kedvenceinél tartunk; legjobban a spagettit szereti, nem csoda, hogy legjobban Olaszországban érzi magát, bár kedvenc városa viszont Párizs. Az utóbbi években két nagysikerű könyvet is írt, az egyik a Megúszhatatlan, a másik a pár hete megjelent És te hogy vagy? (Kalendárium Press)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Jakupcsek Gabriella
  Megúszhatatlan
  Kiadó: Jaffa
  Kiadás éve: 2016
  Oldalszám: 200
  ISBN: 9786155609718

 • Cikkszám
  748729
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés