Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Maya naplója - 75 éves ISABEL ALLENDE

-25%
ÚJ
Maya naplója - 75 éves ISABEL ALLENDE
 • Maya naplója - 75 éves ISABEL ALLENDE
 • Maya naplója - 75 éves ISABEL ALLENDE
 • Maya naplója - 75 éves ISABEL ALLENDE
3 990 Ft
Akció: 2 993 Ft
Kezdete: 2017.08.01   A készlet erejéig!

Maya Vidal tizenkilenc éves lány, nem válogatós, de alkalom híján nincs szerelme. Egyesült Államok-beli útlevele van, de jelenleg menekült a világ déli csücskében lévő szigeten, valahol Chile közelében. Azért kapta a Maya nevet, mert Nini, a nagyanyja rajong Indiáért, és a szüleinek nem jutott eszükbe más név, pedig kilenc hónapjuk volt arra, hogy kitaláljanak valamit. Hindiül a maya szó varázslatot, álmot jelent, de semmi köze a lány egyéniségéhez, mert ahová ő lép, ott fű nem nő. Nem örökölte chilei nagymamája egzotikus vonásait, kreol bőrét, se apja kevély, torreádori délcegségét. A mamájára hasonlít, a dán légikísérőre, akibe pilóta apja beleszeretett a felhők fölött. És most egy eldugott szigeten kénytelen megbirkózni lehetetlen múltjával, a jövő pedig maga a bizonytalanság. Csak imádott Ninije van segítségére meg a napló, amelybe az egész élet belefér.

Isabel Allende chilei író, a kortárs világirodalom egyik legismertebb, spanyol nyelven alkotó szerzője, a mágikus realizmus lebilincselő stílusú képviselője. Művei több mint 30 nyelven, csaknem 60 millió példányban jelennek meg világszerte. Számos rangos chilei és amerikai irodalmi díj kitüntetettje, 2010-ben neki ítélték a Chilei Nemzeti Irodalmi-díjat. Közéleti személyiségként kiáll a női egyenjogúság, a rászorulók védelme mellett, amiért 2014-ben ő kapta meg az amerikai elnöki Szabadság-díjat.

2017. augusztus 2-án 75 éves ISABEL ALLENDE chilei írónő, a magyarul is olvasható Szerelem és árnyak, a Paula, az Eva Luna, a Kísértetház, A szerencse lánya és a Zorro című könyv szerzője, a mártírhalált halt egykori chilei elnök, Salvador Allende unokahúga. Újságíróként kezdte pályafutását, ő alapította meg Chile első feminista lapját, a Paulát, majd gyermekeknek szóló magazint adott ki. Később dolgozott televízióban, majd pár év múlva az El Nacional című lapnak. Leghíresebb regénye a Kísértetház, amelyből nagysikerű film készült Jeremy Irons, Meryl Streep, Winona Ryder, Glenn Close és Antonio Banderas közreműködésével. (Kalendárium Press)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Isabel Allende
  Maya naplója
  Kiadó: Geopen
  Kiadás éve: 2016
  Oldalszám: 405
  ISBN: 9786155331534

 • Cikkszám
  919124
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés