Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Marilyn - 95 éve született NORMAN MAILER

ÚJ
használt, antikvár könyv
Marilyn - 95 éve született NORMAN MAILER
 • Marilyn - 95 éve született NORMAN MAILER
 • Marilyn - 95 éve született NORMAN MAILER
 • Marilyn - 95 éve született NORMAN MAILER
790 Ft

Marilyn Monroe egy egész korosztály szex-bálványa volt. Az erotikus szőke angyalnak, aki elbűvölte a világot, magánélete tele volt kudarccal, a boldogság hiábavaló kergetésével. Bizonytalan egyénisége és tragikus halála éles ellentétben állt a mozivászon szülte hamis csillogású képpel. Ez az életrajzi regény a neves amerikai író, Norman Mailer magával ragadó írása.

2018. január 31-én 95 éve született NORMAN MAILER amerikai író. Éppen hetven éve, 1948-ban robbant be a világirodalomba Meztelenek és holtak című regényével, amely leghíresebb műve lett, pedig A hóhér dala, a Marilyn és a Chicago ostroma is remekül sikerült. Magánélete viszont igen megosztotta a közvéleményt, egykori felesége a könyvében olyanokat írt róla, hogy Mailer "pszichopata, kötözni való bolond, paranoiás, öngyilkosságra és erőszakra hajlamos skizofrén". Ez bizonyára túlzás, az azonban igaz, hogy a világhírű író 1962-ben megkéselte a feleségét - az ominózus könyv szerzőjét -, de az asszonyt sikerült megmenteni, aki aztán hosszas rábeszélésre ismeretlen tettes ellen tett feljelentést, így Mailer megúszta a dolgot. îgy nemcsak népszerűséget, de tekintélyt is szerezhetett, az egykori késelőt még az amerikai PEN Club elnökévé is megválasztották. (Kalendárium Press)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Norman Mailer
  Marilyn
  Kiadó: Corvina
  Kiadás éve: 1987
  Oldalszám: 350
  ISBN: 9631325431

  jó állapotú antikvár könyv

 • Cikkszám
  860702
  Státusz
  ÚJ    használt, antikvár könyv    
Webáruház készítés