Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Magánügy - 50 éves ALFÖLDI RÓBERT

-23%
ÚJ
Magánügy - 50 éves ALFÖLDI RÓBERT
 • Magánügy - 50 éves ALFÖLDI RÓBERT
 • Magánügy - 50 éves ALFÖLDI RÓBERT
 • Magánügy - 50 éves ALFÖLDI RÓBERT
3 900 Ft
Akció: 2 993 Ft
Kezdete: 2017.11.23   A készlet erejéig!

Alföldi Róbert a mai Magyarország égető társadalmi problémáit veszi szemügyre, olyan kérdéseket körüljárva, amelyek időről időre vaskos szalagcímekkel szerepelnek a médiában, olykor tüntetéseket, máskor törvényeket provokálnak. Beszélgetőtársai helyzetükkel példázzák az adott problémákat; olyan emberek ők, akikből sok van, akik személyükben, életútjukban, közegükben számos tipikus jegyét mutatják a mai Magyarországnak. Mégis olyanok, akik képesek voltak bebizonyítani, hogy másként is lehet, hogy hozhatnak az életüket átformáló döntéseket.

Alföldi Róbert csupán annyit kért tőlük, hogy legyenek őszinték, beszéljenek nyíltan olyan kérdésekről is, melyek sokunkat foglalkoztatnak mégis gyakran szégyenkezünk miattuk. És ahogy elénk tárják magánügyeiket ezek a rendkívüli módon élő hétköznapi emberek rádöbbentik az olvasót, hogy az egyes ember éljen bárhol, foglalkozzon bármivel beleszólhat a saját életébe, képes irányítani a sorsát.

2017. november 22-én 50 éves ALFÖLDI RÓBERT színész, rendező, színigazgató. Az immár középkorú színész napjaink egyik legsokoldalúbb művésze, kezdjük ott, hogy színészként minden műfajban elsőrangú, volt már Romeo és Raszkolnyikov, az új Nemzeti Színház nyitóelőadásán pedig ő játszotta Lucifert. Emellett egy időben gyakran szinkronizált - a Vészhelyzetben ő Carter doki magyar hangja -, és volt időszak, amikor rendszeresen műsort vezetett az egyik kereskedelmi tévécsatorna reggeli magazinjában - jellegzetes hangú Csókolom! beköszönése szinte szállóige lett. De nagyszerű rendezéseit is lehetetlen felsorolni, talán csak annyit erről, hogy pár éve dícsérő kritika jelent meg a világ egyik legmértékadóbb lapjában, a New York Timesban. A kritikus egy new yorki színházi előadást méltatott, az Arthur Miller amerikai drámaíró Salemi boszorkányok című művéből Robert Ward amerikai zeneszerző által írt operát mutatta be a ársulat. A magyar Alföldi Róbert rendezésében! A hazai színházművészetnek is nagy dicsőséget szerző teljesítményt ráadásul egy olyan ember érte el, aki akkoriban a Heti hetes rendszeres közreműködője volt, s ezért talán egyesek hajlamosak voltak lebecsülni képességeit. Akik viszont ismerték tehetségét, azok meg éppen attól féltek, hogy külföldi sikerei hatására haza se jön. De hazajött, ő lett a Nemzeti Színház igazgatója, s az ország első társulatának élén sem vallott kudarcot, sőt. Emellett értő képzőművész is, becsűs tanfolyamra járt, s remekül fest, pár éve óriási sikerrel mutatták be színészportréit, de képeit megismerhette a párizsi közönség is. A magánéletben sem szereti a szokványos dolgokat, a trendekkel ellentétben imád enni, és nem a felkapott nyaralóhelyekre utazik pihenni, hanem egzotikus tájakra. Járt már Peruban, maláj majomrezervátumban, Iránban, és lakott az Amazonas őserdőben az indiánok között. Ezek után aligha meglepő, hogy kedvenc időtöltése az alvás. (Kalendárium Press)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Csáki Judit
  Alföldi Róbert - Magánügy
  Kiadó: Libri
  Kiadás éve: 2015
  Oldalszám: 240
  ISBN: 9789633105825

 • Cikkszám
  497197
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés