Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Madarak - 30 éve hunyt el JAMES BOND

ÚJ
használt, antikvár könyv
Raktárkészlet: 1 db
Madarak - 30 éve hunyt el JAMES BOND
 • Madarak - 30 éve hunyt el JAMES BOND
 • Madarak - 30 éve hunyt el JAMES BOND
 • Madarak - 30 éve hunyt el JAMES BOND
9 900 Ft

Az ember évszázadok óta csodálja a madarakat pompás tollazatuk, dallamos énekünk, feltűnő viselkedésük miatt, és irigyli őket, amiért repülni tudnak. E képességük révén a Föld nagy részét benépesítették, a trópusi esőerdőktől a száraz, sivatagos területekig, sőt a fagyos sarkvidékekig. Ez a könyv a madarak világába kalauzolja el az Olvasót. megismerkedhetünk törzsfejlődésükkel, viselkedésükkel, és azt is megtudhatjuk, hogy a madarak milyen különleges módon alkalmazkodtak az olykor igen zord körülményekhez. Végigvezet a különböző madárcsoportokon, és bemutatja, hogy madarak és emberek milyen viszonyban voltak egymással az évszázadok során.

 

2019. február 14-én 30 éve hunyt el JAMES BOND amerikai ornitológus. Világszerte ismert tudós volt, számos szakkönyvet írt, például Nyugat-India madarairól. Nevét mégis az tette ismertté, hogy Ian Fleming  író "kölcsönvette" azt tőle,  ugyanis  kémregényeinek híres szereplője, James Bond, a 007-es ügynök volt. A titkos ügynökök helyett madarak után kémkedő Bond nem neheztelt ezért Flemingre, aki cserébe szintén felajánlotta a nevét Bond számára, hogy ha az felfedezne egy különösen ronda madárfajt, akkor nevezze el azt nyugodtan flemingnek. Bond majdnem 90 évig élt, de eléggé ronda madarat nem talált. (Kalendárium Press)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Joanna Burger
  Madarak
  Képes enciklopédia
  Kiadás: Ventus Libro
  Kiadás éve: 2008
  Oldalszám: 304
  ISBN: 9789639701335

  Kifogástalan állapotú, teljesen új, olvasatlan antikvár könyv

 • Raktárkészlet
  1 db
  Cikkszám
  298828
  Státusz
  ÚJ    használt, antikvár könyv    
Webáruház készítés