Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Luxus orosz módra

-25%
ÚJ
Luxus orosz módra
3 290 Ft
Akció: 2 468 Ft
Kezdete: 2014.10.26   A készlet erejéig!

Van egy különös, mesés hely Moszkva mellett. Rubljovkának hívják. Réges-rég óta itt élnek Oroszország leggazdagabb emberei, mert Rubljovkán lakni azt jelenti, hogy elértél valamit az életben. Nemcsak benne vagy a Játékban, de eljutottál az egyik legmagasabb szintjére.
Itt éltek a kommunista állam vezetői, de a leghíresebb szovjet művészek is, még Szolzsenyicin is itt lakott egy rövid ideig Rosztropovics villájában Manapság pedig a legendás orosz oligarchák építik itt fel a kacsalábon forgó palotáikat. Már azok, akik élnek még és akiknek nem kellett valahova Nyugatra átmenteni a vagyonukat.
Olyan luxusban élnek, amit nekünk ép ésszel nehéz elképzelni.
Különlegesen tehetséges emberek? Vagy csak jó barátságban vannak a Pénz istenével? Vagy egyszerű mázlisták? Ők mindenesetre tudják, hogy mindent a hatalomhoz való viszony határoz meg. Mert ebben a Játékban, amely Oroszországban a mesés vagyonokért és magas rangokért folyik, mindent egyszeriben el lehet veszíteni, ha valaki elveszti a hatalom kegyét.
Valerij Panyuskin, a nagyszerű ellenzéki újságíró (akinek a Gazpromról és a Hodorkovszkij-ügyről írott könyvei a világ számos országában megjelentek) megírta e Játék szabályainak könyvét.
Talán tanulni is lehet belőle, már ha valaki az élet császára akar lenni. Vagy épp csak olyan gazdag, mint az orosz oligarchák.

 

 

 

 

Kövessen bennünket a Facebook-on is = Oroszok és könyvek

 

 

 

 • Valerij Panyuskin
  Luxus orosz módra
  Kiadó: Európa
  Kiadás éve: 2014
  Oldalszám: 284
  ISBN: 9789630797283

 • Cikkszám
  900839
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés