Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Lélekláng - 70 éves BARBARA WOOD

-25%
ÚJ
Raktárkészlet: 0 db
Lélekláng - 70 éves BARBARA WOOD
 • Lélekláng - 70 éves BARBARA WOOD
2 690 Ft
Akció: 2 018 Ft
Kezdete: 2020.01.12   A készlet erejéig!
Nincs raktáron

Szelenét az ókor hatalmas istenei fontos feladat végrehajtására választják ki, csodálatos képességekkel ajándékozzák meg, és szörnyű sorscsapásokkal teszik próbára. Épp csak világra jön, amikor katonák elhurcolják anyját és ikertestvérét, megölik apját. A haldokló férfi egy titkot bíz a rettegő javasasszonyra, aki még azon az éjszakán elmenekül a városból, s a rábízott csecsemőn kívül csupán orvosságosládáját viszi magával. Nagy szeretettel neveli a lányt, megtanítja a gyógyítás művészetének varázslatos fortélyaira, és közben arra készül, hogy Szelené felnőtté válásának ünnepén felfedi előtte az igazságot. Eljön a nagy nap, a gyönyörű lány az első szerelem boldogságában ég, és teljesen kétségbeesik, amikor megtudja, hogy az istenek parancsára azonnal útra kell kelnie. Hosszú vándorlása során hihetetlen és hátborzongató kalandokat él át az ókori világ legnagyobb városaiban: mindenütt tanul valami újat, s mindenütt új veszély leselkedik rá. Gyógyító tehetsége nemcsak tiszteletet vált ki, hanem irigységet is...


Vajon sikerül-e felfednie származása titkát? Vajon megvalósul-e az álma? Vajon visszatalál-e élete szerelméhez?

2017. január 30-án 70 éves BARBARA WOOD angol írónő, a magyarul is megjelent Bölcsődal, A prófétanő, a Lélekláng, a Tökéletes harmónia és a Haragos istenek című könyv szerzője.

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Barbara Wood
  Lélekláng
  Kiadó: Móra
  Kiadás éve: 2008
  Oldalszám: 463
  ISBN: 9789631184266

 • Raktárkészlet
  0 db
  Cikkszám
  206038
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés