Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Légy hű magadhoz - 75 éve hunyt el ERIC KNIGHT

-25%
ÚJ
Légy hű magadhoz - 75 éve hunyt el ERIC KNIGHT
 • Légy hű magadhoz - 75 éve hunyt el ERIC KNIGHT
 • Légy hű magadhoz - 75 éve hunyt el ERIC KNIGHT
 • Légy hű magadhoz - 75 éve hunyt el ERIC KNIGHT
2 999 Ft
Akció: 2 249 Ft
Kezdete: 2018.01.14   A készlet erejéig!

Azt hiszem, minden, amit valaha is tettem és írtam, csupán előkészület volt ehhez a könyvhöz.' - mondta műveiről a szerző, s bár nem önéletrajzi regényt írt, hősének sorsában, világszemléletében Eric Knight életútjára, mélységes humanizmusára smerhetünk. Egy esztendővel a halála előtt fejezte be életének főművét, ezt a regényt, melynek minden sorát az igazság kimondásának felelősségérzete hatja át. Tombol a második világháború, Angliára hullanak a bombák, a brit társadalom élete fájdalmasan felbolydul. Ekkor találkozik két fiatal: Prudence, a gazdag arisztokrata lány és Clive, az alacsony sorból származó fiú. Megszeretik egymást, tervezgetik majdani életüket, amelyről a lelkük mélyén mindketten sejtik, hogy csak vágyálom, szörnyűségeket megszépítő illúzió...

2018. január 15-én 75 éve hunyt el ERIC KNIGHT angol író. A Lassie hazatér című könyvével aratta első világraszóló sikerét, majd a Légy hű magadhoz című regényével biztosított helyett magának a világirodalom nagyjai között. A sikert azonban nem sokáig élvezhette; a II. világháborúban Holland-Guyana felett egy katonai repülőgéppel lezuhant és szörnyethalt.

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Eric Knight
  Légy hű magadhoz
  Kiadó: Könyvmolyképző
  Kiadás éve: 2005
  Oldalszám: 555
  ISBN: 9789639492578

 • Cikkszám
  700316
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés