Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Kutyák és sakálok - 70 éves BARBARA WOOD

-25%
ÚJ
Raktárkészlet: 0 db
Kutyák és sakálok - 70 éves BARBARA WOOD
 • Kutyák és sakálok - 70 éves BARBARA WOOD
2 990 Ft
Akció: 2 243 Ft
Kezdete: 2020.01.12   A készlet erejéig!
Nincs raktáron

Lydia Harris, a csinos, fiatal műtősnő nyugodt, rendezett, mondhatnánk, kissé unalmas életet él. Aztán egy műtét kellős közepén telefonhoz hívják, rég nem látott húga, Adele közli vele, hogy azonnal utazzon utána Rómába, majd a vonal megszakad. Később csomag is érkezik Adele-től, amelyben egy rejtélyes, elefántcsontból faragott, sakálfejű tárgy van. Este Lydia döbbenten tapasztalja, hogy betörtek lakásába, és amikor rájön, hogy semmi más nem hiányzik, csak a csomagolópapír, amelyben a különös figura érkezett, aggódni kezd. Másnap már a Rómába tartó repülőgépen ül. A szállodában azzal fogadják, hogy nem is hallottak a húgáról, de ő nem adja fel. Elképesztő kalandokat él át, s ő, aki eddig otthon a várost is csak nagy ritkán hagyta el, máris újabb földrész felé indul, hisz az ókori Egyiptom titkai várnak rá.
Elhatározza, hogy bármi történjék is, kideríti, mibe keveredett a testvére. Ehhez persze meg kell találnia Adele-t, rá kell jönnie, mi az a furcsa tárgy, és miért akarja valaki mindenáron megszerezni. Ráadásul azt sem árt tisztáznia, hogy újonnan szerzett ismerősei közül valójában ki a barát, és ki az, aki az életére tör…

2017. január 30-án 70 éves BARBARA WOOD angol írónő, a magyarul is megjelent Bölcsődal, A prófétanő, a Lélekláng, a Tökéletes harmónia és a Haragos istenek című könyv szerzője.

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Barbara Wood
  Kutyák és sakálok
  Kiadó: Móra
  Kiadás éve: 2012
  Oldalszám: 265
  ISBN: 9789631185188

 • Raktárkészlet
  0 db
  Cikkszám
  654998
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés