Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Különbusz Kristóf - 60 éves GALLA MIKLÓS

-25%
ÚJ
Különbusz Kristóf - 60 éves GALLA MIKLÓS
 • Különbusz Kristóf - 60 éves GALLA MIKLÓS
 • Különbusz Kristóf - 60 éves GALLA MIKLÓS
 • Különbusz Kristóf - 60 éves GALLA MIKLÓS
3 490 Ft
Akció: 2 618 Ft
Kezdete: 2019.05.15   A készlet erejéig!

Petőfiéknél az ajtót anyám tyúkja be.

Borozgattam a Nyugati pályaudvar közelében és a Keleti pályaudvar közelében is. Azt hiszem, többet ittam a Keletinél.

A legutóbbi szilvesztert az Örs vezér terén töltöttem. Hajnalban már a Sugárban hánytam.

Ilyen és ezekhez hasonló szóviccek tömegéből áll a könyv. Ellentétben egy regénnyel, ezt bárhol el lehet kezdeni és bárhol lehet folytatni. Nem is szólva a félbe- és abbahagyásról, valamint az újrakezdésről. Továbbá az asztalra történő kinyitva lerakásról, mert kész az ebéd. Szóvicc szóvicc hátán!

GALLA MIKLÓS: a világon vajon melyik standup komikus tud így énekelni és ilyen dalokat írni? Melyik énekes-szerző tud ilyen absztrakt képeket festeni? És melyik absztrakt festő tud ilyen szóvicceket kitalálni és előadni? E könyvben a szóviccek dominálnak, de a többi képesség is megcsillan!

2019. május 18-án 60 éves GALLA MIKLÓS előadóművész. Könnyűzenészként kezdte pályafutását, 1980-ban egyik alapítója volt a rövid életű Ikarus együttesnek, majd a GM 49 nevezetű zenekarban muzsikált; énekelt, gitározott, és kezelte a billentyűs hangszereket. A csapat már némi bizonyítékát adta frontembere érdeklődésének, hiszen Digitális majális című lemezükön olyan számok sorakoztak, mint az Elektromos gyalogos vagy a Távirányítós Robin Hood. Élete 1985-ben vett döntő fordulatot, amikor az akkoriban a KFT együttesben zenélő Laár Andrással összefogva csináltak egy estet, amely szép siker lett. Felbátorodva az abszurd humor kedvező hazai fogadtatásán, folytatták az együttműködést, bevonták a munkába Dolák-Saly Róbertet és Nagy Natáliát, s már kész is volt a L'art pour l'art Társulat. Amely rögvest meghódította a közönséget, Farkas a mezőn című műsoruk különösen emlékezetes. A műfaj ismerői jól tudják, hogy a L'art pour l'art a tagok saját szerzeményeit adta elő, míg a két évre rá alakult Holló Színház angol abszurd darabokat mutatott be - természetesen Galla Miklós saját fordításában, és sokak szerint a magyar változat gyakran jobb mint az eredeti. Erről a tévénézők milliói is meggyőződhettek, hiszen a két csapat korábban rendszeresen feltűnt a képernyőn is, a L'art pour l'art társulat Vastyúk is talál szeget című sorozata sokak kedvence lett, csakúgy mint a Besenyő család, amelyben ő Margitot alakította. A népszerű család azonban azóta sajnos szétszakadt, s az abszurd humor leghíresebb magyar képviselőjével azóta ritkábban találkozhatunk. (Kalendárium Press)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Galla Miklós
  Különbusz Kristóf, avagy száz csónak is egy a vége
  A nagy szóvicckönyv
  Kiadó: Jaffa
  Kiadás éve: 2018
  Oldalszám: 200
  ISBN: 9786155715983

 • Cikkszám
  196802
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés