Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Krízis - 70 éve született TOM CLANCY

-25%
ÚJ
Krízis - 70 éve született TOM CLANCY
 • Krízis - 70 éve született TOM CLANCY
3 990 Ft
Akció: 2 993 Ft
Kezdete: 2017.04.11   A készlet erejéig!

Az új Jack Ryan-regény főhőseinek ezúttal az orosz politikai erők alattomos támadásaival kell szembenézniük. Harminc évvel ezelőtt Jack Ryan CIA-elemzőként dolgozik: egy svájci bank gyanús ügyeit felfedező titkos ügynök halála ügyében nyomoz. Kitartó erőfeszítései nyomán pénzügyi visszaéléseket leplez le, és felfedi egy Zenit kódnevű - állítólagos KGB-bérgyilkos - működését. A saját életét is kockáztatja, hogy elkapja a férfit, akinek nyoma vész. Az ügy idővel feledésbe merül...

Napjainkban Jack Ryan az USA elnöke. A politikus jó barátja polóniummérgezés áldozata lesz. A nyomok Oroszországba vezetnek, ahol egy befolyásos, új politikai vezető, a titokzatos Valerij Vologyin került a zűrzavaros időket élő ország elnöki székébe. Üstökösszerű felemelkedését múltban gyökerező, sötét tikok és árulások homálya fedi. Az egyszemélyes birodalom kiépítése érdekében Vologyin nem válogat az eszközökben, így a világ újra retteghet a félelmetes, orosz medvétől.

Ifjabb Jack Ryan - a Campus titkos felderítőcsapata segítségével - egy több évtizedes, nemzetközi konfliktus mélyére ássa magát, hogy befejezze a nyomozást, amit az apja elkezdett. Társaival a színfalak mögött veszik fel a harcot a könyörtelen ellenséggel. Eközben Amerika politikai és katonai vezetői kétségbeesett küzdelmet folytatnak, hogy megfékezzék az orosz agressziót. A krízis elkerülhetetlennek tűnik...

2017. április 12-én 70 éve született TOM CLANCY amerikai író, Főként háborús regényeket és kémtörténeteket írt, művei óriási népszerűséget szereztek szerte a világon, s többet meg is filmesítettek. Magyarul is nagyon sok könyve olvasható, például a Vadászat a Vörös Októberre, a Férfias játékok, az Elnöki játszma, a Veszélyzóna, a Célkeresztben, a Bűntudat nélkül és a Krízis.

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Tom Clancy
  Krízis
  Kiadó: Partvonal
  Kiadás éve: 2016
  Oldalszám: 717
  ISBN: 9786155283918

 • Cikkszám
  528154
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés