Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Közel és távol - 120 éve született KARDOS LÁSZLÓ

ÚJ
használt, antikvár könyv
Raktárkészlet: 1 db
Közel és távol - 120 éve született KARDOS LÁSZLÓ
 • Közel és távol - 120 éve született KARDOS LÁSZLÓ
570 Ft

Kardos László tanulmányai tartalomban, gondolatokban mélyenjáró és gazdag, stílusban míves-gondos, szép alkotások. Elemzéseinek árnyalatos pontossága, észrevételeinek finomsága irodalmi közéletünkben kivételes helyet biztosít számára. Különlegesen értékesek a verstan, a műfordítás-elmélet terén elért eredményei. Kardos László a legfrissebb problémákat boncolja biztos kézzel. A kötet időben és térben közeli és időben és térben távoli témákat fog egybe: tartalmazza többek közt Shelley-ről, Rimbaud-ról, Karinthyről rajzolt portréit s áttekintését a szovjet és népi demokratikus irodalmakról.

2018. augusztus 17-én 120 éve született Debrecenben KARDOS LÁSZLÓ író, műfordító, irodalomtörténész és kritikus, akadémikus. Kezdetben újságíró, majd hosszú évekig a Nagyvilág című folyóirat főszerkesztője volt. Remek könyvet írt Karinthy Frigyesről, Adyról, Tóth Árpádról, és sokat fordított.

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Kardos László
  Közel és távol
  Kiadó: Magvető
  Kiadás éve: 1966
  Oldalszám: 582

  jó állapotú antikvár könyv

 • Raktárkészlet
  1 db
  Cikkszám
  867746
  Státusz
  ÚJ    használt, antikvár könyv    
Webáruház készítés