Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás
Házhozszállítás Foxposttal házhoz vagy automatába.
Termék részletek


Kövéren-soványan boldogan

ÚJ
használt, antikvár könyv
Raktárkészlet: 1 db
Kövéren-soványan boldogan
  • Kövéren-soványan boldogan
  • Kövéren-soványan boldogan
  • Kövéren-soványan boldogan
740 Ft

Az elragadó, ibolyakék szemű Liz Taylor, az 50-es évek talán legvonzóbb hollywoodi filmcsillaga merőben új szerepben mutatkozik be a közönségnek: könyvet ír. Közvetlenül, gátlástalanul és szakavatottan – önmagáról és a fogyókúráról. Őszinte, fiatalos kedvvel furcsa epizódok, igazi tragédiák, boldog és szerencsétlen pillanatok mozaikképeiből rakja össze rendkívüli, ám bizonyos tekintetben mégis szokványos történetét. Elizabeth ünnepelt gyerekszínész, férjhez megy, elválik (nem is egyszer!), gyerekeket szül, egyet örökbe fogad, nagy társadalmi életet él, szakadatlanul filmezik, politizál, aztán feladja személyiségét, több mint 90 kilóra hízik, iszik, kábítószeren él, hogy egy idő után – túl az ötvenen – újraértékelje önmagát és új életet kezdjen mozgékonyan, karcsún, tele önbecsüléssel. Nos, e könyv életének ez utóbbi vállalkozásáról szól, amelyet Elizabeth Taylor pályája legsikeresebb alakításának könyvel el. Nézzék meg jól a szebbnél szebb fényképeket és győződjenek meg róla Önök is, tisztelt Olvasók! És hölgyek, a rokonszenves színésznő lelki és testi bajain okulva, az ő útmutatásával próbáljanak egy kicsit többet törődni önmagukkal! A Taylor-féle torna és fogyókúra – csaknem 50 extravagáns ételrecepttel – Önöknek szól, érdemes kipróbálni.

  • Elizabeth Taylor
    Kövéren-soványan boldogan
    Kiadó: Zeneműkiadó
    Kiadás éve: 1989
    Oldalszám: 238
    Kötés: Keménytáblás
    ISBN: 9633306892

    jó állapotú antikvár könyv

  • Raktárkészlet
    1 db
    Cikkszám
    587354
    Státusz
    ÚJ    használt, antikvár könyv    
  • 2022. február 27-én 90 éve született ELIZABETH TAYLOR Oscar-díjas amerikai színésznő

    A filmtörténet egyik nagyasszonya legalább három fő dologról is elhíresült. Elsőként említsük filmjeit, melyek között olyan klasszikusok vannak, mint a Kleopátra, A makrancos hölgy, a Macska a forró bádogtetőn és a Nem félünk a farkastól.

    Jelentőségben rögtön utána következik viharos magánélete, férjeinek számát talán már ő maga sem tudta. Ha jól számoltunk, nyolcszor mondta ki a boldogító igent, de csak hét férje volt, mert a legendás színész Richard Burtonhöz kétszer is hozzáment. Kapcsolatuk inkább hasonlított egy bokszmérkőzéshez, mint boldog házassághoz, mindennaposak voltak nyilvános veszekedéseik, sőt verekedéseik. Jellemző különben, hogy Burton egyszer az mondta, hogy éjszaka nem mer kimenni a konyhába egy pohár vízért, mert fél, hogy mire visszaér, már valaki mást talál a hitvesi ágyban.

    Végül kiemelésre érdemes Liz életrajzában állandó harca az alkohollal. Jórészt a mértéktelen italozás tette tönkre házasságait is - bár Richard Burtonben például jó ivócimborára is talált -, többször volt elvonókúrán, az egyik férjét is egy rehabilitációs klinikán ismerte meg - bár sose találkoztak volna. Az ital teljesen tönkretette az egészségét, ezért egyébként is gyakran szorult gyógykezelésre. Végül 2011-ben hunyt el. (Kalendárium Press)

Webáruház készítés