Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Kleopátra - A Nílus lánya

-25%
ÚJ
Kleopátra - A Nílus lánya
3 690 Ft
Akció: 2 768 Ft
Kezdete: 2015.12.08   A készlet erejéig!

A ragyogóan intelligens, makacs természetű és páratlan szépségű VII. Kleopátra még fiatal lány volt, amikor megörökölte a világ leggazdagabb birodalmát, mely Alsó-Egyiptom perzselő sivatagaitól Alexandria híres könyvtárakban és kincstárakban gazdag, napfényes földközi-tengeri metropoloszáig terjedt.
Miután idegen seregek rohanják le városait, és saját testvérei összeesküvést szőnek elveszejtésére, az udvar intrikáinak és a rómaiak árulásának kitett ifjú királynő kénytelen elmenekülni és száműzetésben élni.
Hogy véget vessen balszerencséjének, arcátlanul viszonyt kezd az egyetlen férfival, aki szavatolhatja Egyiptom biztonságát. Ő Julius Caesar, a fortélyos politikus és harcedzett hadvezér, akinek a nők jelentik a gyengéjét. Szenvedélyes szerelem szövődik közöttük, mely megbotránkoztatja Rómát, Kleopátrát pedig a császári cselszövések és háborúk izgalmas, ám halálos világába taszítja.
Amikor a büszke királynőtől visszavonhatatlanul elpártol a szerencse, titokban egy utolsó, látványos manővert eszel ki, hogy megvédje a gyermekeit, a birodalmát és saját helyét az istenek panteonjában.

"Szinte magunk előtt látjuk a könyv jeleneteit, mintha színes, szélesvásznú történelmi szuperprodukciót néznénk a moziban."
The New York Times

"Ő a legteljesebb nő, ki valaha létezett, a legnőibb nő és a legkirálynőibb királynő."
Théophile Gautier

 

 

Kövessen bennünket a Facebookon is =  Ókor és könyvek

 • Colin Falconer
  Kleopátra - A Nílus lánya
  Kiadó: I.P.C. Könyvek
  Kiadás éve: 2015
  Oldalszám: 496
  ISBN: 9789636355463

 • Cikkszám
  851887
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés