Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Kísérleti fázis - 80 éves THOMAS PYNCHON

-25%
ÚJ
Kísérleti fázis - 80 éves THOMAS PYNCHON
 • Kísérleti fázis - 80 éves THOMAS PYNCHON
 • Kísérleti fázis - 80 éves THOMAS PYNCHON
 • Kísérleti fázis - 80 éves THOMAS PYNCHON
4 490 Ft
Akció: 3 368 Ft
Kezdete: 2017.05.07   A készlet erejéig!

2001, New York, a dotkomkonjunktúra összezuhanása és szeptember 11. rettenete közti szélcsend. A manhattani high-tech cégek központja, a Szilícium-köz immár szellemváros, a Web 1.0 ifjúkori szorongását éli, a Google még nem ment tőzsdére, a Microsoft még a Gonosz Birodalma.

Maxine Tarnow kicsiny csalásvizsgáló céget működtet az Upper West Side-on és az átlagemberek életét éli, amíg nyomozni nem kezd egy számítógép-biztonsági vállalat és a cég milliárdos vezérének pénzügyei után.

Az események innentől veszélyesen felpörögnek. Maxine részint a virtuális, részint a valódi világban fura ismeretségekre tesz szert: egy kábítószercsempész art decós motorcsónakkal, egy professzionális Orr, akinek Hitler aftershave-je a rögeszméje, egy lábbeliproblémákkal küszködő neoliberális kormányügynök és felforgató, egy lábfetisiszta hekker, plusz orosz maffiózók, bloggerek, kódmajmok meg vállalkozók, akik közül nem egy rejtélyesen jobblétre szenderül.

Leomlanak-e a falak a virtuális és a való világ között? Összeesküdtek-e valamiféle gonosz erők? Elnyerik-e méltó büntetésüket a gaz tettek elkövetői? Előszedi-e a táskájából a pisztolyt Maxine? Összemelegednek-e még egyszer az exével, Horsttal? Kiegyenlítődnek-e a világi és karmikus számlák valaha is?

Ugyan már. Hát fontos ez?

2017. május 8-án 80 éves THOMAS PYNCHON amerikai író. Bölcsész diplomával és pár év haditengerészeti múlttal fogott az írásba. Kezdetben novellákat írt, de első sikereit már regényeival aratta. Könyvei világszerte olvashatóak, többet közülük nálunk is kiadtak, Így olvasható magyarul A 49-es tétel kiáltása, a Súlyszivárvány, a Beépített hiba és a Kísérleti fázis.

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 

 • Thomas Pynchon
  Kísérleti fázis
  Kiadó: Magvető
  Kiadás éve: 2015
  Oldalszám: 484
  ISBN: 9789631432428

 • Cikkszám
  721261
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés