Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Kisasszonyok - 130 éve hunyt el LOUISA MAY ALCOTT

-25%
ÚJ
Kisasszonyok - 130 éve hunyt el LOUISA MAY ALCOTT
 • Kisasszonyok - 130 éve hunyt el LOUISA MAY ALCOTT
 • Kisasszonyok - 130 éve hunyt el LOUISA MAY ALCOTT
 • Kisasszonyok - 130 éve hunyt el LOUISA MAY ALCOTT
2 490 Ft
Akció: 1 868 Ft
Kezdete: 2018.03.05   A készlet erejéig!

Louisa May Alcott bőségesen merített gyermekkorának emlékeiből, amikor megírta minden idők egyik legnépszerűbb romantikus regényét a négy March lányról, akik egy New-England-i kisvárosban élnek. Míg a férfiak, apák és fivérek a polgárháború frontjain harcolnak, a lányok és asszonyok otthon állnak helyt. Négy hősnőnk édesapja is tábori lelkészként teljesít szolgálatot, miközben az ő kisasszonyai odahaza, édesanyjuk mellett veszik ki részüket a munkából.

Meg, a legidősebb, hiú szépség, a divat kedvelője, és igazi hölgy szeretne lenni, a fiús és könyvmoly Jo az írónő fiatalkori önmagának megtestesítője leginkább olvasni szeret, az érzékeny, szelíd és félénk Beth a muzsikához vonzódik, a bájos kis Amy pedig a festészet mellett egyelőre még leginkább önmagával foglalkozik. Személyiségük folyamatosan érik, érzelmesség, de nem érzelgősség, az apró dolgokban megbúvó boldogság fellelése, szeretet és szerelem hatják át mindennapjaikat. Otthoni igyekezetük, amellyel a család jövedelmét próbálják növelni, barátságuk a szomszéd Laurence családdal és későbbi szerelmeik ma is lebilincselik üdeségükkel, fordulatos és izgalmas történetükkel az olvasót.

Alcott regénye egy olyan világba visz el, ahol az ártatlanság, a báj, a tisztaság, a hűség és az önzetlenség olyan természetes, akár a szomjat oltó, hűs víz. Mindazoknak, akik mai, felgyorsult, elgépiesedett világunkban erre szomjaznak, valódi felüdülést fog jelenteni ez a könyv

2018. március 6-án 130 éve hunyt el LOUISA MAY ALCOTT amerikai írónő. Pályafutását magazinokban közölt rövidke írásokkal kezdte, majd az amerikai polgárháború idején írt Karcolatok a kórházból című művével aratott szép sikert. Leghíresebb regénye azonban Kisasszonyok, amely magyarul is olvasható.

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Louisa May Alcott
  Kisasszonyok
  Kiadó: Lazi
  Kiadás éve: 2016
  Oldalszám: 249
  ISBN: 9789632673004

 • Cikkszám
  427366
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés