Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Kettős csillag - 110 éve született ROBERT A. HEINLEIN

-25%
ÚJ
Kettős csillag - 110 éve született ROBERT A. HEINLEIN
 • Kettős csillag - 110 éve született ROBERT A. HEINLEIN
 • Kettős csillag - 110 éve született ROBERT A. HEINLEIN
 • Kettős csillag - 110 éve született ROBERT A. HEINLEIN
2 990 Ft
Akció: 2 243 Ft
Kezdete: 2017.07.06   A készlet erejéig!

Lorenzo Smythe, a lecsúszott színész bárokban tengeti napjait, alkoholmámorba menekülve szakmai kudarcai elől. Aztán egyszer egy idegen meghívja egy italra, és mire észbe kap, egy űrhajón csücsül, úton a Mars felé.

Megbízóitól megtudja, hogy élete legfontosabb szerepét szánják neki, de ha nem vigyáz, ez lesz az utolsó is. Egy, az ellenlábasai által elrabolt, vezető politikust kell helyettesítenie, és a tét nem kevesebb, mint háború vagy béke, méghozzá bolygóközi szinten!

A Nagy Lorenzónak tehát össze kell szednie magát, mert ezúttal nem csupán a kritikusokat kell meggyőznie alakításával, hanem párthíveit és ellenségeit is, mert amennyiben kiderül a turpisság, aranyélete egyszeriben véget ér. Ha azonban elég hihetően játszik, könnyen egy merénylő célkeresztjében találhatja magát.

Az SF nagymestere Hugo-díjas regényében maró politikai szatírát vegyített a tőle megszokott vérbeli tudományos-fantasztikumba, és a végeredmény egy olyan klasszikus lett, amelyet mára a szépirodalmi kánon is befogadott.

Senki más nem tudja a Heinleinéhez hasonló profizmussal ötvözni a tudományt és a fantasztikumot.
New York Herald Tribune

Nemcsak Amerika első számú SF-írója, de egyenesen az egész világé!
Stephen King

2017. július 7-én 110 éve született ROBERT A. HEINLEIN amerikai író. Az ún. hard science fiction műfaj egyik legnépszerűbb képviselője volt, sőt, magának a modern sci-fi műfajának egyik úttörője, Isaac Asimov és Arthur C. Clarke társaságában a „nagy hármas” tagja. Számos világsikerű könyvet írt, de nem csak az irodalomra volt hatással, regényeiben ő "találta fel" a terápiás célú vízágyat. Sok könyve megjelent magyarul is.

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Robert A. Heinlein
  Kettős csillag
  Kiadó: Metropolis Media
  Kiadás éve: 2015
  Oldalszám: 240
  ISBN: 9786155508417

 • Cikkszám
  170725
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés