Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Kelet felől hajnalodik

-20%
Kelet felől hajnalodik
2 800 Ft
Akció: 2 240 Ft
Kezdete: 2014.06.07   A készlet erejéig!

Kapitánffy Krisztina 12 éve járja Ázsiát. Írása személyes élményekkel, szubjektív véleményekkel és persze rengeteg háttérinformációval kiegészített útinapló, mely hasznos segítség az utazóknak és érdekes bepillantás Ázsia világába azoknak is, akik itthon maradnak.

„Elindulunk kelet felé, bőrönddel és repülővel vagy karosszékben ülve, gondolatban. Mielőtt Ázsiába érünk, megállunk Moszkvában - a maiban és a 30 évvel ezelőttiben. Aztán meglátogatjuk Iránt, Pakisztánt, Indiát, Nepált, Kínát, Vietnamot, Kambodzsát, Szingapúrt és Indonéziát, közben elgondolkozunk a világról, majd visszatérünk oda, ahova tartozunk.

Az utazás a világ egyik legcsodálatosabb hobbyja. Azért indulunk útnak, hogy szép műemlékeket lássunk és festői tájakban gyönyörködjünk. Aztán rájövünk, hogy ennél sokkal többről van szó. Felfedezzük a meglátogatott országok lakóit, megismerjük kultúrájukat, hagyományaikat, szokásaikat. Szívünkhöz nőnek, és elkezd érdekelni a sorsuk. Felkapjuk a fejünket, ha a hírekben olyan helyekről hallunk, ahol magunk is jártunk: elmúlik a közönyünk.

Engem rabul ejtett Ázsia. Érdekelnek vallásai és történelme, városai és népei. Szeretnék nemcsak gyönyörködni benne, hanem minél többet meg is érteni belőle. Minden egyes utam rávilágított valamire, kezdtem látni az összefüggéseket, és ez óriási élményt nyújtott.

Könyvem ezért nem egyszerűen útinapló, hanem törekvés a látottak és olvasottak alapján bennem kialakult kép átadására. Nincs híján a szubjektív elemeknek, ilyenek például a kötet végén, az utazások összegzéseként megfogalmazott gondolatok.

Bízom benne, hogy útirajzaim nemcsak azoknak jelentenek szórakoztató és elgondolkodtató olvasmányt, akik már jártak a könyvben szereplő országokban vagy ázsiai utakat terveznek, hanem az itthon maradó, de a világ iránt érdeklődő olvasóknak is. "

 

 

 

Kövessen bennünket a Facebook-on is = Mesés Kelet - Ázsia és könyvek

 • Kapitánffy Krisztina
  Kelet felől hajnalodik
  Szubjektív útirajzok Ázsiáról
  Kiadó: Magánkiadás
  Kiadás éve: 2014
  Oldalszám: 403
  ISBN: 9789630895705

 • Cikkszám
  684396
Webáruház készítés