Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás
Házhozszállítás Foxposttal házhoz vagy automatába.
Termék részletek


Kamilla, Anglia királynéja

-32%
ÚJ
Kamilla, Anglia királynéja
7 499 Ft
Akció: 5 100 Ft
Kezdete: 2023.05.06   A készlet erejéig!

Camilla Shand, azaz Kamilla, Anglia királynéja állt a középpontjában a brit monarchia egyik legnagyobb válságának: Károly herceg – ma már III. Károly – és Diana hercegné katasztrofális házasságának és botrányos válásának. A közvélemény évtizedeken keresztül őt hibáztatta a királyi családot a bulvármédia kedvenc célpontjává tevő eseményekért, ám Kamilla története legalább annyira szól a szerelemről, odaadásról és kitartásról, mint a házastársi hűtlenségről.

Kamilla az elmúlt évek során sikeresen állította helyre a saját, illetve férje, Károly hírnevét. II. Erzsébet királynő legfőbb támaszává vált az uralkodó utolsó évében szeretett férje, Fülöp elvesztése után, és ellenlábasai túlnyomó többségét is meggyőzte arról, hogy méltó az Egyesült Királyság királynéja címre.

Angela Levin, az egyik legismertebb brit királyi tudósító Kamilla rendkívüli életútját írta meg hiánypótló könyvében. A Kamilla, Anglia királynéja gyerekkorától kezdve követi a későbbi királyné életét, akinek egyik felmenője VII. Eduárd király szeretője volt. Feltárja több mint fél évszázados, minden vihart túlélő kapcsolatát Károly herceggel és hűvös fogadtatását a királyi családban. A Kamilla bizalmasaival, gyerekkori barátaival és munkatársaival készített interjúkon alapuló könyv emellett bemutatja, hogyan vált a könnyelmű fiatal lányból a királyi család egyik legkötelességtudóbb, legkeményebben dolgozó tagja, hogyan rehabilitálta a saját és férje hírnevét – és mentette meg ezáltal a brit monarchiát.

A Kamilla, Anglia királynéja nélkülözhetetlen olvasmány azoknak, akik szeretnének betekintést nyerni a brit monarchia történetének legújabb fejezetébe.

 • Angela Levin
  Kamilla, Anglia királynéja
  Számkivetettből királyi társ
  Kiadó: Alexandra
  Kiadás éve: 2023
  Oldalszám: 320
  Kötés: Keménytáblás
  ISBN: 9789635824953

 • Szerző
  Angela Levin
  Cím
  Kamilla, Anglia királynéja
  ISBN
  9789635824953
  Cikkszám
  447267
  Státusz
  ÚJ    
 • A megrendelt könyv legkorábbi postázási időpontja és a személyes átvétel első lehetséges napja 2023. május 12., péntek

Webáruház készítés