Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Kalózok, bálnák, tengerek - 115 éve született DÉKÁNY ANDRÁS

ÚJ
használt, antikvár könyv
Raktárkészlet: 1 db
Kalózok, bálnák, tengerek - 115 éve született DÉKÁNY ANDRÁS
 • Kalózok, bálnák, tengerek - 115 éve született DÉKÁNY ANDRÁS
570 Ft

A nagy sikerű Matrózok, hajók, kapitányok folytatása ez a kötet, az író tengerészregény-sorozatának második könyve. A rokonszenves, tudós hajóskapitány, Daniló bácsi, ezúttal az északi tengerekre vezeti cimboráit, ahol nemcsak a hideg széllel, viharokkal kell megbirkózniuk, hanem egy mindenre elszánt kalózbandával is. 1930-at ír a naptár. A modern kalózok már nem fekete lobogós vitorláson rohanják meg a békés hajókat, hanem csendben elvegyülnek a legénység között, s csak a kellő pillanatra várnak, hogy végrehajtsák tervüket.. Fegyverük már nem a kard, hanem a géppuska és az ekrazit. Kalózok, bálnák, tengerek képe villan fel előttünk e mindvégig lebilincselően izgalmas kötet lapjain. S közben kibontakozik egy régi hajóslegenda mai változata: az eltűnt Mary Celeste históriája.

2018. január 11-én 115 éve született Kecskeméten DÉKÁNY ANDRÁS író. Az ötvenes-hatvanas évek egyik legnépszerűbb ifjúsági írója volt, főként tengerész-regényei sikerültek - talán mert fiatalon ő maga is volt tengerész. Leghíresebb műve mégis Csínom Palkó című rádiójátéka, amelyből Farkas Ferenc zenéjével népszerű daljáték és film is készült. (KalPress)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Dékány András
  Kalózok, bálnák, tengerek
  Kiadó: Móra
  Kiadás éve: 1968
  Oldalszám: 392

  közepes állapotú antikvár könyv

 • Raktárkészlet
  1 db
  Cikkszám
  713309
  Státusz
  ÚJ    használt, antikvár könyv    
Webáruház készítés