Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Kaliforniai fürj - 75 éves ORAVECZ IMRE

-25%
ÚJ
Kaliforniai fürj - 75 éves ORAVECZ IMRE
 • Kaliforniai fürj - 75 éves ORAVECZ IMRE
4 999 Ft
Akció: 3 749 Ft
Kezdete: 2018.02.14   A készlet erejéig!

A Kaliforniai fürj Oravecz Imre bámulatos regényfolyamának, A rög gyermekeinek a második kötete. A tizenkilencedik és a huszadik század fordulója körül tömegek keltek útra Magyarországról, hogy Észak-Amerikában csinálják meg a szerencséjüket. Árvai István is nekivág feleségével és két gyerekével az Új Világnak. Pénzt akarnak gyűjteni, hogy aztán visszatérve önálló gazdaságot építhessenek szülőföldjükön, Szajlán. Csak hát odaát minden másképp alakul: változnak a gazdasági viszonyok, nő a család, egyre nehezebb összekuporgatni bármennyit is, egyre távolabb kerül a visszatérés lehetősége. A Kalifornia fürjben Oravecz Imre fantasztikus részletgazdagsággal meséli el hősei életét - a honvágy és az új hazában történő megkapaszkodás.

2018. február 15-én 75 éves ORAVECZ IMRE költő, író, műfordító, egyebek mellett A hopik könyve,az Ondrok gödre, illetve a tavaly (ismét) megjelent Héj és a Kaliforniai fürj című könyvek szerzője.

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Oravecz Imre
  Kaliforniai fürj
  A rög gyermekei II.
  Kiadó: Magvető
  Kiadás éve: 2017
  Oldalszám: 648
  ISBN: 9789631435047

 • Cikkszám
  826525
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés