Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Jóslatok az őrültek házából - 90 éve született DANIEL KEYES

-25%
ÚJ
Jóslatok az őrültek házából - 90 éve született DANIEL KEYES
 • Jóslatok az őrültek házából - 90 éve született DANIEL KEYES
3 999 Ft
Akció: 2 999 Ft
Kezdete: 2017.08.08   A készlet erejéig!

Raven Slade gyakran megfordul apja elmegyógyintézetében – a borderline személyiségzavarral küzdő lány épp lábadozik legutóbbi öngyilkossági kísérlete után, és keresi a visszautat a valóságba. Raven folyamatosan küzd érzelmeinek törékenységével és a világ mozaikokra hulló követhetetlenségével, a véletlennek köszönhetően azonban egy olyan titok terhét is cipelnie kell, amely rossz fülekbe jutva katasztrofálisabb következményekkel járna, mint az ikertornyok elleni támadás.

A görög N17 terrorcsoport, az Iráni Népi Mudzsahedek és az FBI versenyt fut egymással, hogy megkaparintsák a lány tudatalattijában rekedt terrorakciótervet. Amíg mindenki a rejtélybe kódolt üzenet megfejtésén dolgozik, Raven az iszlám hit és a görög mítoszok világába téved, és saját fojtogató emlékei sötétjében tapogatózik. Vajon sikerül-e megtalálni a kulcsot, amely felszínre hozhatná az eltemetett információt, mielőtt túl késő lenne?

A Virágot Algernonnak szerzője csaknem harminc évvel első regényének megírása után ebben az izgalmas pszichológiai thrillerben is az elme titkait kutatja.

2017. augusztus 9-én 90 éve született DANIEL KEYES amerikai író, a Virágot Algernonnak, Az ötödik Sally, a Szép álmokat, Billy! és az Érintés című, magyarul is olvasható könyvek szerzője.

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Daniel Keyes
  Jóslatok az őrültek házából
  Kiadó: Alexandra
  Kiadás éve: 2014
  Oldalszám: 367
  ISBN: 9789633573945

 • Cikkszám
  145576
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés