Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Jé, Galla is ember! - 60 éves GALLA MIKLÓS

-25%
ÚJ
Jé, Galla is ember! - 60 éves GALLA MIKLÓS
 • Jé, Galla is ember! - 60 éves GALLA MIKLÓS
 • Jé, Galla is ember! - 60 éves GALLA MIKLÓS
 • Jé, Galla is ember! - 60 éves GALLA MIKLÓS
2 940 Ft
Akció: 2 205 Ft
Kezdete: 2019.05.15   A készlet erejéig!

GALLA MIKLÓS őszintén kitárulkozó önéletrajzot írt. Sok titkot először árul el, bátran fogalmaz betegségekről, tragédiákról és szakmai szétválásokról. Arról a bizonyosról is. Azért persze pozitívumok is bőven vannak a könyvben, hiszen Galla alapvetően optimista, derűs alkat. Hogyan lett humorista? Miért nem vezet autót? Miért nincs mobiltelefonja? Mik a kedvenc ételei és filmjei? Hova szökött el a tizedik születésnapján? Mit lopott Tanzániában? A magánéletben is ilyen a hangja? Hogy sikerültek a Monty Python csoport tagjaival történt találkozásai? És Roger Moore-ral? Hogyan került barátságba Koltai Róberttel? Ezekre és még sok más érdekes kérdésre is választ kap a Kedves Olvasó. Mindez olvasmányos, élvezetes és teljesen közérthető, szabatos stílusban megírva. Hurrá!

2019. május 18-án 60 éves GALLA MIKLÓS előadóművész. Könnyűzenészként kezdte pályafutását, 1980-ban egyik alapítója volt a rövid életű Ikarus együttesnek, majd a GM 49 nevezetű zenekarban muzsikált; énekelt, gitározott, és kezelte a billentyűs hangszereket. A csapat már némi bizonyítékát adta frontembere érdeklődésének, hiszen Digitális majális című lemezükön olyan számok sorakoztak, mint az Elektromos gyalogos vagy a Távirányítós Robin Hood. Élete 1985-ben vett döntő fordulatot, amikor az akkoriban a KFT együttesben zenélő Laár Andrással összefogva csináltak egy estet, amely szép siker lett. Felbátorodva az abszurd humor kedvező hazai fogadtatásán, folytatták az együttműködést, bevonták a munkába Dolák-Saly Róbertet és Nagy Natáliát, s már kész is volt a L'art pour l'art Társulat. Amely rögvest meghódította a közönséget, Farkas a mezőn című műsoruk különösen emlékezetes. A műfaj ismerői jól tudják, hogy a L'art pour l'art a tagok saját szerzeményeit adta elő, míg a két évre rá alakult Holló Színház angol abszurd darabokat mutatott be - természetesen Galla Miklós saját fordításában, és sokak szerint a magyar változat gyakran jobb mint az eredeti. Erről a tévénézők milliói is meggyőződhettek, hiszen a két csapat korábban rendszeresen feltűnt a képernyőn is, a L'art pour l'art társulat Vastyúk is talál szeget című sorozata sokak kedvence lett, csakúgy mint a Besenyő család, amelyben ő Margitot alakította. A népszerű család azonban azóta sajnos szétszakadt, s az abszurd humor leghíresebb magyar képviselőjével azóta ritkábban találkozhatunk. (Kalendárium Press)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Galla Miklós
  Jé, Galla is ember!
  Önéletrajz
  Kiadó: Jaffa
  Kiadás éve: 2014
  Oldalszám: 190
  ISBN: 9786155492372

 • Cikkszám
  418174
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés