Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Jackie és Maria - 115 éve született ARISTOTELES ONASSIS

-30%
ÚJ
Jackie és Maria - 115 éve született ARISTOTELES ONASSIS
 • Jackie és Maria - 115 éve született ARISTOTELES ONASSIS
 • Jackie és Maria - 115 éve született ARISTOTELES ONASSIS
 • Jackie és Maria - 115 éve született ARISTOTELES ONASSIS
4 299 Ft
Akció: 2 999 Ft
Kezdete: 2021.01.14   A készlet erejéig!

A first lady és a világhírű díva vetélkedése ugyanannak a férfinak a szerelméért.

Jackie Kennedy szép volt, kifinomult, és azon gondolkodott, hogy elhagyja-e ambiciózus, fiatal szenátor férjét. A nyilvánosság előtt zajló élet egy túlságosan törekvő és hűtlen férfi oldalán kezdte lelkileg megtörni. Így amikor ajánlatot kapott, hogy pihenjen pár napot a milliárdos Ari Onassis luxusjachtján, könnyen igent mondott… egy olyan találkozásra, ami végül megváltoztatta az életét.

Maria Callas operakarrierje csúcsára ért, széles körben a valaha élt legjobb szopránként emlegették. Azután bemutatták görög honfitársának, Aristotle Onassisnak, a világ egyik leggazdagabb emberének. Gyermektelen, a szeretetet is egyre inkább nélkülöző házassága gúzsában vergődve, miközben az operaigazgatók és a sajtó is nagy nyomás alatt tartotta, Maria azon kapta magát, hogy minden a feje tetejére áll e miatt a kivételesen intelligens és elbűvölő férfi miatt…

„Az olvasók egészen új oldaláról ismerhetik meg Jacqueline Bouvier Kennedy Onassist. Imádtam ezt a könyvet.” ­– Renée Rosen, a Babaarc és az Egy nyár New Yorkban című regények írója.

2021. január 15-én 115 éve született ARISTOTELES ONASSIS görög milliárdos. Mint egy "rendes" modernkori milliomos, ő is legalul kezdte, mindössze száz dollárral vágott neki a nagyvilágnak, s nagyon elégedett volt a sorsával, amikor pár év múlva Buenos Airesben építőmunkásként biztos állása lett. Hogy keresetét kiegészítse, munkaidő után cigarettát árult az argentin főváros utcáin, s kínálatát finom görög dohánnyal színesítette. Ez volt ez első jó ötlete, görög dohányt ugyanis csak nála lehetett kapni, így csakhamar össze tudott spórolni egy kisebb összeget, amelyet már érdemes volt befektetni. Hogy néhány évtized alatt miként lett belőle a világ egyik leggazdagabb embere, azt röviden nehéz lenne ismerteni, hiszen volt benne szimpla csalástól a halálos fenyegetésig minden, találékonysága ma is csodálatot kelthet az erre fogékony maffiózókban. A szerződéseket például speciális tintával töltött tollával írta alá, s amikor a megállapodás megsértésekor partnerei igazuk biztos tudatában elővették, meglepődve tapasztalták, hogy a fifikás görög aláírása elpárolgott a papírosról. Valahogy így szerezte mérhetetlen vagyonát, amelynek eredetét később nemigen firtatták, hiszen ki merte volna meghurcolni azt a férfit, aki olyan ünnepelt sztárokat is meghódított, mint a csodás énekesnő, Maria Callas, s aki a legendás amerikai elnök, John Kennedy özvegyét vette feleségül. (Kalendárium Press)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Gill Paul
  Jackie és Maria
  Onassis szerelmei
  Kiadó: I.P.C.
  Kiadás éve: 2020
  Oldalszám: 528
  Kötés: Puhatáblás
  ISBN: 9789636357429

 • Cikkszám
  283900
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés