Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Istennel, vagy nélküle - 70 éves CSAPLÁR VILMOS

-25%
ÚJ
Istennel, vagy nélküle - 70 éves CSAPLÁR VILMOS
 • Istennel, vagy nélküle - 70 éves CSAPLÁR VILMOS
 • Istennel, vagy nélküle - 70 éves CSAPLÁR VILMOS
2 800 Ft
Akció: 2 100 Ft
Kezdete: 2017.06.14   A készlet erejéig!

Az érvelés szála hol eltűnik, hol előbukkan, de soha nem tolakodó. Ebből következően, noha alapvetően diszkurzív gondolatokból áll, az egésznek mégis van egy költői-szépirodalmi jellege. A történelem és a civilizáció úgy jelenik meg benne, mint egy tengerből kiemelkedő mészkőhegy. És ahogyan ez lassan elkopik, az individuumra épülő civilizáció is egyszer majd befejeződik s helyette valami más veszi kezdetét. Civilizációnk labirintusában ennek a folyamatnak a tüneteit és előjeleit követi nyomon Csaplár Vilmos. (Földényi F. László)

2017. június 29-én 70 éves CSAPLÁR VILMOS író. A fiatalon elhunyt rendező, Bódy Gábor alkotótársaként tűnt fel a Nárcisz és Psyché című film forgatókönyvével, majd részt vett A kutya éji dala című film elkészítésében is. A szépirodalomban a Pénzt, de sokat! című riportregényével tette le a névjegyét, s könyve nagy botrány lett. Ezt folytatta a Kurva vagyok című könyvével, amely még nagyobb vihart kavart, a Magyarország, te dög! című publicisztikai kötete pedig már igazi politikai botrány volt, rengetegen bírálták miatta, főként azok, akik nem olvasták csak a címét. Egy időre elege lett a közéleti témákból, legalábbis ezt mutatja, hogy Én című könyvében saját magáról írt. De aztán visszatért kedvelt terepére, és folytatja sikereit, Igazságos Kádár János című könyve több kidást is megért. Legutóbb tavaly jelent meg könyve, a Istennel, vagy nélküle. (Kalendárium Press)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Csaplár Vilmos
  Istennel, vagy nélküle
  Kiadó: Pesti Kalligram
  Kiadás éve: 2016
  Oldalszám: 196
  ISBN: 9786155603426

 • Cikkszám
  122545
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés