Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Istenek ivadékai vagyunk - 85 éves ERICH VON DANIKEN

ÚJ
használt, antikvár könyv
Raktárkészlet: 1 db
Istenek ivadékai vagyunk - 85 éves ERICH VON DANIKEN
 • Istenek ivadékai vagyunk - 85 éves ERICH VON DANIKEN
 • Istenek ivadékai vagyunk - 85 éves ERICH VON DANIKEN
570 Ft

Bizonyítja-e Sába királynőjének szőrös lába a titokzatos szépasszony földönkívüli származását? Óriás volt-e Éva ősanyánk? Mit üzent az emberiségnek a fatimai Szűz Mária? Erich von Däniken izgalmas utazásra hívja olvasóit térben és időben. Nem kevesebbre kíváncsi, mint az élet és elsősorban az értelmes élet eredetére a Földön. Távoli tájakon és távoli évszázadokban kalandozva jut el a Bibliától a génsebészetig, Szaúd-Arábiától Teneriféig, Áron sírjától az UFO-kig. A számos világsikert aratott és világraszóló vitát kiváltott kötet szerzőjének legújabb művét ajánljuk olvasóink figyelmébe.

2020. április 14-én 85 éves ERICH VON DANIKEN svájci író

A jó tollú író a földönkívüli civilizációk kutatója, s ha nem is legautentikusabb, de mindenesetre a legismertebb "szakértője" a témának. Däniken nemcsak azt vallja, hogy léteznek földönkívüli civilizációk, de azt is bizonyítani igyekszik, hogy már többször jártak a Földön is. Nézetei nagyon népszerűek szerte a világon, közel félszáz nyelvre lefordított könyveiből 100 millió példányt adtak el világszerte, s bár nálunk korábban tiltottak voltak művei, írásaival már régóta mi, magyarok is megismerkedhettünk.

Maga Däniken is többször járt már hazánkban, s nálunk is, csakúgy mint eddig megjelent több mint harminc könyvében, illetve a két leghíresebb művéből, A jövő emlékei és Az istenek üzenete címűekből forgatott filmekben azt az elméletét fejtegette, hogy Földünkön - sok ezer évvel ezelőtt - a világűrből jött látogatók jártak. Becsületére legyen mondva, hogy interjúiban elismeri; hogy munkáit nem tudományos igénnyel írja, egyszerűen kérdéseket vet fel egyes, a tudományos kutatások által kellően meg nem magyarázott jelenségekkel kapcsolatban - amelyekből azért, legyünk őszinték, van elég -, s azokra próbál választ keresni. Ha pontos választ még nem is kapott, támadást már annál többet.

Az egykori pincér és szállodaigazgató legnagyobb bánata azonban az, hogy saját szemével még nem sikerült ufót látnia. Amint szomorúan be is vallotta: "... azok közé tartozom, akik szívesen kerülnének kapcsolatba ufókkal, végülis rengeteg kérdeznivalóm lenne földönkívüli barátaimtól. Kívánságom sajnos a mai napig még teljesült." (Kalendárium Press)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Erich von Däniken
  Istenek ivadékai vagyunk
  Kiadó: Háttér
  Kiadás éve: 1989
  Oldalszám: 192
  Kötés: Puhatáblás
  ISBN: 963740323X

  jó állapotú antikvár könyv

 • Raktárkészlet
  1 db
  Cikkszám
  729390
  Státusz
  ÚJ    használt, antikvár könyv    
Webáruház készítés