Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Ifjúkori önarckép - 135 éve született JAMES JOYCE

-20%
ÚJ
Ifjúkori önarckép - 135 éve született JAMES JOYCE
 • Ifjúkori önarckép - 135 éve született JAMES JOYCE
 • Ifjúkori önarckép - 135 éve született JAMES JOYCE
 • Ifjúkori önarckép - 135 éve született JAMES JOYCE
2 600 Ft
Akció: 2 080 Ft
Kezdete: 2017.02.01   A készlet erejéig!

James Joyce első regénye, az "Ifjúkori önarckép" semmiképp sem tekinthető zsengének: fontosságát nemcsak az a szerep jelöli ki, amelyet a szerző személyes fejlődésében a "Dublini emberek" novellái és az "Ulysses" között betölt, és nem is csak az a segítség, amit az olvasónak ... Folytatás ›› nyújt az "Ulysses"-hez való eljutás útján. Kétségtelen, hogy ez a könyv ugyanannak a narratív univerzumnak egy tája, mint Joyce-nak szinte minden műve, és ha az olvasó ezt felismeri, arra is hamar ráébred, hogy itt nem egy lináris történet kibomlására, hanem egy szövegben épülő világ gazdag és finom összefüggéseire érdemes figyelni. De az "Ifjúkori önarckép" egyben Joyce apológiája és hitvallása is: annak a bölcs és drámai magyarázata, hogy miért töltötte önkéntes száműzetésben szinte teljes alkotó életét.

2017. február 2-án 135 éve született JAMES JOYCE ír író. Főként két könyvével írta be magát az irodalomtörténetbe, de mind a Finnegan ébredése, mind az Ulysses igen nehéz olvasmány. Ez utóbbi például sokak szerint összefüggéstelen szövegőserdő.

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • James Joyce
  Ifjúkori önarckép
  Kiadó: Cartaphilus
  Kiadás éve: 2012
  Oldalszám: 399
  ISBN: 9789632662084

 • Cikkszám
  701496
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés