Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás
Házhozszállítás Foxposttal házhoz vagy automatába.
Termék részletek


Ida titkai

-30%
ÚJ
Ida titkai
3 999 Ft
Akció: 2 799 Ft
Kezdete: 2023.03.12   A készlet erejéig!

„Idő! Jelenvaló / Létel: de Múlt s Jövő / csak Semmi. Hát van-é / kedves közöttök egy?” (Katona József: Idő)

Két fiatal lány, akiket több mint száz év választ el egymástól, ám a sorsuk egy ütött-kopott naplónak hála, rövid időre mégis összekapcsolódik.

Zelma, a híres építész, Pártos Gyula árván maradt unokahúga, szinte mindennap ott ül Kecskemét főterén, és az épülő Városházát rajzolja. A Millennium évében egy véletlen folytán megismerkedik Ferenczy Idával, Sisi felolvasónőjével, aki vállalkozik rá, hogy modellt ül neki. Beszélgetéseiket a fiatal lány feljegyzi naplójába.

Az egyetemista Kinga, aki éppen a szakdolgozatát írja, és 2022 nyarán nap mint nap elhalad a felújítás alatt lévő Városháza mellett, ugyancsak egy rejtélyes véletlennek köszönhetően szert tesz a réges-régi naplóra, amelyből megismeri és megkedveli Zelmát és Idát. Azt először még nem sejti, hogy a kis könyvecske, valamint néhány szénrajz az ő életére is óriási hatással lesz.

Vajon milyen lehetett Kecskemét utcáin sétálva és Lechner Ödön készülő remekművét csodálva szembetalálkozni Ferenczy Idával? És vajon a huszonegyedik század elején még megtalálhatók az egykori kincsek, felidézhetők a régi kedves arcok és emlékek a „hírös városban”? A történetet olvasva fokozatosan tárulnak fel előttünk a régmúlt és a jelen titkai, a háttérben Kecskemét büszkeségével, a napjainkban megújuló gyönyörű Városházával.

 • Fábián Janka
  Ida titkai
  Kiadó: Libri
  Kiadás éve: 2023
  Oldalszám: 232
  Kötés: Keménytáblás
  ISBN: 9789636041991

  A megrendelés első postázási időpontja és a személyes átvétel első lehetséges napja március 17., péntek

 • Szerző
  Fábián Janka
  Cím
  Ida titkai
  ISBN
  9789636041991
  Cikkszám
  849496
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés