Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Húsz év múlva - 150 éve hunyt el idősebb ALEXANDRE DUMAS

ÚJ
használt, antikvár könyv
Raktárkészlet: 1 db
Húsz év múlva - 150 éve hunyt el idősebb ALEXANDRE DUMAS
 • Húsz év múlva - 150 éve hunyt el idősebb ALEXANDRE DUMAS
 • Húsz év múlva - 150 éve hunyt el idősebb ALEXANDRE DUMAS
 • Húsz év múlva - 150 éve hunyt el idősebb ALEXANDRE DUMAS
1 490 Ft

A három testőr és D'Artagnan meglett emberek immár: 1648-ban járunk; ez az az év, amelyben véget ér a harmincéves háború, amikor győzelemre jut Cromwell és az angol forradalom; ebben az évben tör ki Párizsban a Fronde-felkelés, és szerveződik meg a Barikádok napja. Vajon miféle újabb kalandot kínál hőseinknek a történelem kavargása? S vállalkoznak-e újabb kalandokra? Hogyan élnek, mi történt velük az elmúlt húsz év alatt?

Bizony, nagyon is másként élnek, mint A három testőr idején: Athos, a fia, a későbbi Bragelonne vicomte nevelésének szenteli életét, Aramis egyházi öltözékben keresi a titokzatos szerelmi és politikai kapcsolatokat, Porthos úri vígságban unatkozik hatalmas birtokán; csak D'Artagnan maradt meg testőrnek. De éppen az ő kalandvágya, fortélyos mesterkedése, furfangos észjárása indítja újabb kalandok elébe mindnégyüket: az egyetlen testőrt és három elválhatatlan jóbarátját.

2020. december 5-én 150 éve hunyt el az idősebb ALEXANDRE DUMAS francia író. A romantika irodalmának egyik legnépszerűbb alkotója volt, művei igényes stílusban írt kalandregények, amelyek meghódították az egész világot. Több mint száz könyvet írt, s nálunk is sok kiadást ért meg közülük A három testőr, a Monte Christo grófja, A fekete tulipán, vagy A királyné nyakéke című regénye, amelyeket sokszor feldolgoztak filmen is. Maga Dumas is romantikus alkat volt, szerette a kalandokat, az italt, a nőket, fia, a szintén világhíres íróvá lett ifjabb Dumas is szerelemgyereknek született, amelyet egyébként sosem bocsátott meg apjának. (Kalendárium Press)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Alexandre Dumas
  Húsz év múlva I-II.
  A világirodalom remekei
  Kiadó: Európa
  Kiadás éve: 1970
  Oldalszám: 768

  kifogástalan állapotú antikvár könyv

 • Raktárkészlet
  1 db
  Cikkszám
  271026
  Státusz
  ÚJ    használt, antikvár könyv    
Webáruház készítés