Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Hürrem, Szulejmán asszonya

-25%
ÚJ
Raktárkészlet: 0 db
Hürrem, Szulejmán asszonya
4 490 Ft
Akció: 3 368 Ft
Kezdete: 2019.11.05   A készlet erejéig!
Nincs raktáron

A lebilincselő első kötet, Hürrem, Szulejmán ágyasa után végre itt az izgalmas folytatás, melyben felgyorsulnak az események. A visszaemlékezések egyre feszültebb fordulatoknak adják át a helyüket, s valóban veszedelmes évek következnek.
Hiába csavarta el Hürrem Szulejmán fejét, továbbra sem nyugodhat meg, hiszen valaki mindig a saját vagy családja életére tör. Családja gyarapodásával egy időben Hürrem a befolyását is igyekszik megerősíteni a palotában, s egyre kevésbé válogat az eszközökben. Útját a hatalom felé gyilkosság, manipuláció és merész taktikázás szegélyezi.
A Hürremet kísérő ellenségek és barátok sorával is újra találkozhatunk. A ravasz Ibrahim, a szultán után a birodalom második leghatalmasabb embere, aki nem adja könnyen pozícióját. Hürrem eszén azonban még talán ő sem képes túljárni... Az asszony szövetségesre lel a kincstáros, Iszkender pasa személyében, s fondorlataikkal igyekeznek távolítani Ibrahimot a palotából.
Gülbahar, Hürrem riválisa szintén igyekszik fiát a trónra ültetni. Hogy szemmel tarthassa ellenfelét, Hürrem visszahívatja őt Isztambulba, ez azonban váratlan gondokat zúdíthat még a fejére...
Természetesen segítségből sincs hiány. Tacsam Nojan kémként tér vissza Hürrem oldalára. A hűséges Dzsáfer, akinek ereje a rejtélyes Tacsam erejével is vetekszik már, pedig akár életét is adná Hürremért.
A regény lapjain tanúi lehetünk a hercegek trónért vívott harcának, a nagy mohácsi győzelemnek és a magyarországi hadjárat következményeinek. A számtalan tragédia és örömteli esemény közt merre vezeti a Sorsa Hürremet? Eléri vajon célját? Ezekre választ kapva nem csupán a népszerű tévésorozat rajongóit, hanem minden olvasót biztosan elámít majd a történelem egyik legellentmondásosabb és leghatalmasabb asszonyának küzdelme a hatalomért és a családja túléléséért.

 

 

Kövessen bennünket a Facebook-on is = Mesés Kelet - Ázsia és könyvek

 • Demet Altinyeleklioglu
  Hürrem, Szulejmán asszonya
  Kiadó: Trivium
  Kiadás éve: 2015
  Oldalszám: 320
  ISBN: 9786155334221

 • Raktárkészlet
  0 db
  Cikkszám
  449994
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés