Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Holdfény Hawaiiban - 95 éve született CLAIRE KENNETH

ÚJ
használt, antikvár könyv
Raktárkészlet: 1 db
Holdfény Hawaiiban - 95 éve született CLAIRE KENNETH
 • Holdfény Hawaiiban - 95 éve született CLAIRE KENNETH
890 Ft

A világsikert aratott Neonfény a Nílus felett és Május Manhattanban folytatása a Holdfény Hawaiiban, amely az előzőek ismerete nélkül is megállja helyét: önálló, remek, szórakoztató mű.

A történet egy elegáns jachtklubban kezdődik. Zizi, a hajdani kis pesti lány előkelő grófnő szerepében tetszeleg. Megteheti: kalandos életútja során sikerült ősi nemes névre szert tennie, s bár eredeti foglalkozásával sem hagyott fel, a társaság előtt ő a zárkózott, kedves, fiatal arisztokrata özvegy.

De az élet közbeszól, s amiről Zizi azt hitte, kaland csupán – abból szerelem lesz. Ronald Merlyn, a vonzó fiatal olajmérnök házassága zátonyra fut – s Zizi mindent elkövet, hogy a férfit magához kösse…

Cynthia, Ronald felesége súlyos titkokat hordoz, szorongásaitól, félelmeitől csak az új szerelem – Kertay Tibor – váltja meg. Tibor 1956-ban érkezett Amerikába, s a sors őt is kegyetlen próbák elé állította: tragikus körülmények között veszíti el öccsét és szerelmét, Editet.

A magyar származású kitűnő szerző újabb regénye, a Holdfény Hawaiiban, ismét felejthetetlen élményt nyújt az olvasóknak.

2018. július 23-án 95 éve született CLAIRE KENNETH magyar származású amerikai írónő. Első regénye, az Éjszaka Kairóban 1946-ban jelent meg Budapesten, és óriási közönségsikert aratott. Aztán írt még vagy húsz regényt, amelyek hatmillió példányban jelentek meg, bemutatkozó művén kívül a legjobban a Randevú Rómában sikerült. Bestsellerei világszerte népszerűek, ő az angol királynő egyik kedvenc írója, aki ki is tüntette. 1989-ben látogatott először haza, de szegény nagyon pórult járt, elcsúszott, és combnyaktörést szenvedett. 2000-ben hunyt el. (KalPress)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Claire Kenneth
  Holdfény Hawaiiban
  Kiadó: Árkádia
  Kiadás éve: 1990
  Oldalszám: 340
  Kötés: Puhatáblás
  ISBN: 9633071722

  jó állapotú antikvár könyv

 • Raktárkészlet
  1 db
  Cikkszám
  491273
  Státusz
  ÚJ    használt, antikvár könyv    
Webáruház készítés