Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Hírvivő - 80 éves LOIS LOWRY

-25%
ÚJ
Hírvivő - 80 éves LOIS LOWRY
 • Hírvivő - 80 éves LOIS LOWRY
2 290 Ft
Akció: 1 718 Ft
Kezdete: 2017.03.19   A készlet erejéig!

Matty hat éve, fékezhetetlen, vadóc kölyökként érkezett Faluba, s azóta egy vak férfi neveli, akit különleges képességei miatt Látónak neveznek. Matty immár a felnőtt kor küszöbén áll, s hamarosan megkapja igazi nevét, ami reményei szerint a Hírvivő lesz. Ám Faluban, ebben a különös, a boldogság szigetének tűnő kis világban valami baljós változás veszi kezdetét. Az emberek, akik eddig szívesen fogadták a hozzájuk menekülő idegeneket, ellenségesen kezdenek gondolni a külső világból, az Erdőn túlról érkezőkre. Mivel Matty az egyetlen, akit a titokzatos Erdő mindig baj nélkül keresztülenged, neki kell elvinnie a hírt az Erdőn túli közösségeknek, hogy Falu határát hamarosan lezárják. De van még egy kötelezettsége is: át kell juttatnia Erdőn Kyrát, nevelőapja lányát, ameddig még lehet.

2017. március 20-án 80 éves LOIS LOWRY amerikai írónő. Főként gyermekkönyveket, ifjúsági regényeket ír, a leghíresebb közülük a magyarul is megjelent Számláld meg a csillagokat és Az emlékek őre. De más művei is olvashatóak magyarul, például önéletrajzi vonatkozású könyve, a Nyáron történt.

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Lois Lowry
  Hírvivő
  Kiadó: Animus
  Kiadás éve: 2015
  Oldalszám: 167
  ISBN: 9789633243145

 • Cikkszám
  934918
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés