Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Hetven rejtély a természet világából - 55 éve született STEVE IRWIN

-25%
ÚJ
Hetven rejtély a természet világából - 55 éve született STEVE IRWIN
 • Hetven rejtély a természet világából - 55 éve született STEVE IRWIN
 • Hetven rejtély a természet világából - 55 éve született STEVE IRWIN
 • Hetven rejtély a természet világából - 55 éve született STEVE IRWIN
 • Hetven rejtély a természet világából - 55 éve született STEVE IRWIN
7 490 Ft
Akció: 5 618 Ft
Kezdete: 2017.02.21   A készlet erejéig!

Soha nem volt ennyire fontos bolygónk és a rajta kialakult élet megértése. Szinte naponta robbannak a hírbombák: alapvető változások mennek végbe szűkebb és tágabb természeti környezetünkben. Mit tudunk már most teljes bizonyossággal a Föld és az élet működéséről? Mi minden vár még felfedezésre?

Az album hét, egyenként tíz fejezetből álló nagy egysége felöleli bolygónk és a földi élet eredetét, a Föld külső-belső működését, az evolúció elméletét és bizonyítékait, a biogeográfia kibontakozását, a növény- és az állatvilág változatosságát, az állatok viselkedését és a jövő rejtélyeit. A Föld magjától a Himalájáig, az oxigénmentes közegben létező tengermélyi mikrobáktól a méhek csodálatos kommunikációjáig vezet az utunk. Foglalkozunk az állatok mozgásának és vándorlásának titkaival, a sivatagi élet viszontagságaival, és azzal is, hogy hány faj élhet a Földön.

A kötet egyedülállóan, több mint hatvan elismert természettudós közreműködésével született meg, a sokrétű tudományos ismeretek mellett lenyűgöző látványvilága is rabul ejti az olvasót.

2017. február 22-én 55 éve született STEVE IRWIN ausztrál természetfilmes. Rettenthetetlen krokodilvadászként szerzett ismertséget a média jóvoltából, kalandos természetfilmjeit, például a Crocodile Hunter sorozatot hazánkban is jól ismerjük. Egyébként feleségével, Terrivel a Queenslandi Állatkert tulajdonosa volt. S bár bátorságát sokan csodálták, több bírálatot is kapott, legfőképpen akkor, amikor pár hónapos kisfiával a kezében ment be a krokodilok közé. Végül "munkahelyi baleset" okozta a végzetét, 2006-ban egy vízalatti forgatáson megtámadta egy tüskés rája, és a halálos döfésbe szinte azonnal belehalt. (Kalendárium Press)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Hetven rejtély a természet világából
  Bolygónk titkainak a nyomában
  Szerkesztő: Michael J. Benton
  Kiadó: Athenaeum
  Kiadás éve: 2009
  Oldalszám: 300
  ISBN: 9789632930060

 • Cikkszám
  586278
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés