Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Heller Ágnes - A véletlen értéke - 90 éves HELLER ÁGNES

-25%
ÚJ
Heller Ágnes - A véletlen értéke - 90 éves HELLER ÁGNES
 • Heller Ágnes - A véletlen értéke - 90 éves HELLER ÁGNES
 • Heller Ágnes - A véletlen értéke - 90 éves HELLER ÁGNES
3 990 Ft
Akció: 2 993 Ft
Kezdete: 2019.05.08   A készlet erejéig!

A világhírű magyar filozófus regényes életrajza, amely németül a 2018-as Frankfurti Könyvvásárra jelent meg hatalmas sikerrel. Ez a kötet kerül most a magyar olvasó kezébe Bartók Imre értő műfordításában.

"Heller Ágnes hosszú és mégis örökifjú élete során négy különböző politikai rendszert nézhetett végig testközelből: az autokratikus osztálytársadalmat, a totalitárius nácizmust és kommunizmust, illetve a liberális demokráciát. Ma saját korábbi tapasztalatai miatt fordul szembe az ismét megerősödő nacionalizmussal és az illiberális demokráciával.

Miután annyi éven át harcolt a totalitarizmus ellen, és miután az egész világot többször is bejárta, többé már nem hisz a nagy változás álmában. Meggyőződése szerint inkább azon kell munkálkodnunk, hogy a szűkre szabott lehetőségeink között megtegyük, amit megtehetünk. Senki sem tudhatja, hogy mi sül ki ebből, és éppen ezért fontos, hogy ne várjunk a másikra, hanem saját magunk vegyük kezünkbe az életünk irányítását.

2019. május 12-én 90 éves HELLER ÁGNES filozófus. Lukács György tanítványa volt, s bár negyedszázada elhunyt férjével, Fehér Ferenccel több híres tanulmánykötetet publikált, politikai okokból a hetvenes években emigrálni kényszerült. Több tekintélyes külföldi egyetemen tanított, majd éppen három évtizede, 1989-ben tért haza, s azóta ismét jelentős publikációi jelentek meg, s rendre nagy sikert arat a médiában is, amelynek egyik részében gyakran és szívesen látott vendég. (KalPress)

 • Georg Hauptfeld
  Heller Ágnes - A véletlen értéke
  Kiadó: Noran Libro
  Kiadás éve: 2019
  Oldalszám: 256
  ISBN: 9786155900488

 • Cikkszám
  412905
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés