Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Háry János - 85 éves TARBAY EDE

-25%
ÚJ
Háry János - 85 éves TARBAY EDE
 • Háry János - 85 éves TARBAY EDE
 • Háry János - 85 éves TARBAY EDE
2 700 Ft
Akció: 2 025 Ft
Kezdete: 2017.03.09   A készlet erejéig!

Hol volt, hol nem volt időbe vezeti ifjú olvasóit az író-költő Tarbay Ede, aki a szekszárdi Háry Jánosnak, Garay János által egykor versbe szedett történetét eleveníti föl. A kalandokban bővelkedő, olykor nagyotmondó Háry története egyszerre elevenedik meg a könyv lapjain szövegben és képben, a CD-melléklet jóvoltából pedig a jól ismert dallamokban is. A sorozatban eddig megjelent köteteink a Diótörő, A hattyúk tava.

2017. március 11-én 85 éves TARBAY EDE író, költő, műfordító és dramaturg. Ez utóbbi foglalkozással kezdte pályáját a Miskolci Nemzeti Színházban, majd pár évig a tévé ifjúsági osztályán dolgozott. Talán ott szerette meg igazán a fiataloknak szóló alkotómunkát, hiszen első gyermekkönyvei is akkoriban láttak napvilágot. A Varjúdombi meleghozók című könyvével hívta fel magára a figyelmet, s azóta számos népszerű mű került ki a keze alól, például a Centi barátai, a Kunkori és a kandúrvarázsló, valamint az Álommanó. Legtovább különben a Budapesti Gyermekszínház és az Állami Bábszínház dramaturgjaként tevékenykedett, a kilencvenes évek első felében tanított a Zsámbéki Katolikus Tanítóképző Főiskolán. (Kalendárium Press)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Tarbay Ede
  Háry János - CD melléklettel
  Kiadó: Holnap
  Kiadás éve: 2015
  Oldalszám: 64
  ISBN: 9789633469606

 • Cikkszám
  900936
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés