Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Három ember egy csónakban - 90 éve hunyt el JEROME K. JEROME

-20%
ÚJ
Három ember egy csónakban - 90 éve hunyt el JEROME K. JEROME
 • Három ember egy csónakban - 90 éve hunyt el JEROME K. JEROME
 • Három ember egy csónakban - 90 éve hunyt el JEROME K. JEROME
 • Három ember egy csónakban - 90 éve hunyt el JEROME K. JEROME
2 200 Ft
Akció: 1 760 Ft
Kezdete: 2017.06.08   A készlet erejéig!

A kötet első megjelenése, 1889 óta köztudott, hogy a Három ember egy csónakban a humoros angol irodalom örökbecsű darabja. A regény kétségkívül legalaposabb ismerője azt is kiemeli, hogy a „könyv legfőbb szépsége nem annyira irodalmi stílusában vagy a közreadott tudnivalók mennyiségében és hasznosságában rejlik, sokkal inkább keresetlen igazmondásában”, továbbá hogy a mű „elszánt és gyógyíthatatlan igazmondását egyetlen máig ismert munka sem múlja felül”. Ez a tudós szakértő nem más, mint a szerző, Jerome K. Jerome, aki azt is kijelentette: „Kezdetben nem állt szándékomban humoros könyvet írni.”

Csakhogy az írók szándékai nem mindig válnak valóra... Olvasóink Barabás András friss fordításában élvezhetik az angol humor klasszikusát.

2017. június 14-én 90 éve hunyt el JEROME KLAPKA JEROME angol író és újságíró. Egyik utónevét Klapka György, az 1848-as magyar szabadságharc legendás hírű tábornoka után kapta, aki a bukás utáni emigrációjában a Jerome-család gyakori vendége volt. Főleg vidám regényeket, humoros karcolatokat és vígjátékokat írt, világszerte népszerű regénye a Három ember egy csónakban. (KalPress)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Jerome K. Jerome
  Három ember egy csónakban
  Kiadó: Ciceró
  Kiadás éve: 2011
  Oldalszám: 260
  ISBN: 9789635397457

 • Cikkszám
  738311
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés