Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Hányattatásaim - 65 éves GYARMATI ANDREA

-25%
ÚJ
Hányattatásaim - 65 éves GYARMATI ANDREA
 • Hányattatásaim - 65 éves GYARMATI ANDREA
 • Hányattatásaim - 65 éves GYARMATI ANDREA
 • Hányattatásaim - 65 éves GYARMATI ANDREA
2 980 Ft
Akció: 2 235 Ft
Kezdete: 2019.05.14   A készlet erejéig!

"Andrea vagyok és függő. Gyógyulóban függő. Valaha élsportoló voltam, gyermekorvos vagyok. Sok éven át hűségesen kísért az evészavarom. Hogy rémes, persze hogy az. Minden ami uralkodik feletted rémes, ember, esemény, tárgy,helyzet amit nem te akarsz, és nem te irányítasz hanem ő téged, az rémes. Hidd el megtapasztaltam, és bizonyára te is sok mindet átéltél már ha kezedbe vetted ezt a könyvet. Több mint 2 éve azt mondhatom gyógyult függő vagyok. Van sok év után is gyógyulás, és valódi élet.

Elmesélem a magam történetét, és közben mindazt, amit összegyűjtöttem orvosként és hozzátenném. Vagyis evészavar kívül -belül. Nem vagy egyedül, bár a magad harcát, a háborút neked kell megvívnod, mint minden más esetben is az életben. De jövök veled, és ott vagyok melletted, mert tudom az élet egyéni sportág, de segíteni nagyon sokat tudunk egymásnak."

2019. május 15-én 65 éves GYARMATI ANDREA úszónő, gyermekorvos. Ha valami ünnepi eseményen összegyűlik a család, annyi nagyszerű sportoló tartózkodik egy helyen, hogy kisebb országoknak is becsületére válna. Gyarmati Andrea édesanyja Székely Éva, az 1952-es olimpián a 200 méteres mellúszás bajnoka, sokszoros világ- és Európa-csúcstartó. Sajnos már halott édesapja, Gyarmati Dezső, a legendás vízilabda válogatott tagjaként nyert három olimpiai aranyérmet, egy ezüstöt és egy bronzot, s részese volt két Európa-bajnoki győzelemnek is. Ezek után nem csoda, hogy Andrea is vízzözeli sportágat választott, úszó lett, nem is akármilyen. Egészen pontosan 28 magyar bajnoki címet szerzett, s világversenyeken is számos érmet nyert, például Európa-bajnoki aranyat. Nagy esélyesként utazott el 1972-ben a müncheni olimpiára, ahol aztán a 100 méteres pilangóúszás előfutamában megdöntötte a világcsúcsot. Ezért volt csalódás végül neki és az egész országnak, hogy a pillangó döntőjében bronzérmes, a 100 méteres hátúszásban pedig "csak" ezüstérmes lett. Éveken át őt választották meg az Év úszónőjévé, s háromszor az Év Sportolónője is ő lett, természetesen 1972-ben is. Még egy évet versenyzett, majd szép csöndben visszavonult. A civil életben is megállta a helyét, elvégezte az orvosegyetemet, és kiváló gyermekorvos lett belőle. De a vízisportoktól akkor sem szakadhatott volna el, ha akar, egy kajakozóhoz, jelesül az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Hesz Mihályhoz ment feleségül - később elváltak -, gyermekük, Hesz Máté pedig felcseperedve - nagy meglepetést okozva szüleinek és nagyszüleinek - szintén vízisportot választott, elsőrangú vízilabdázó lett. (Kalendárium Press)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Dr. Gyarmati Andrea
  Hányattatásaim
  Kiadó: Saxum
  Kiadás éve: 2017
  Oldalszám: 317
  ISBN: 9789632482637

 • Cikkszám
  325553
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés