Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Hang a szélben - 70 éves FRANCINE RIVERS

-25%
ÚJ
Hang a szélben - 70 éves FRANCINE RIVERS
 • Hang a szélben - 70 éves FRANCINE RIVERS
3 500 Ft
Akció: 2 625 Ft
Kezdete: 2017.05.11   A készlet erejéig!

A római csapatok Titus vezetésével szinte a földdel teszik egyenlővé Dávid és Salamon egykor virágzó székhelyét, Jeruzsálemet. A szörnyű pusztítást követően a zsidó származású Hadassa Rómába kerül, hogy Julia Valerianus rabszolgájaként élje mindennapjait. Szeretetével és gyönyörű meséivel azonban nemcsak úrnője szívét nyeri meg, hanem annak bátyját, Marcust is teljesen elkápráztatja. A lány viszont különös titkot rejteget, amely akár az életébe is kerülhet: a birodalom alapjait fenyegető új vallás, a kereszténység híve

Francine Rivers történelmi regénysorozatának első kötetében ezúttal az I. század viharos és kegyetlen időszakába kalauzolja olvasóit. A nagy lélegzetvételű műben az ifjú arisztokrata iránt érzett szerelme és az Istenbe vetett hite között őrlődő rabszolgalány történetén keresztül követhetjük végig Róma hanyatlását.

2017. május 12-én 70 éves FRANCINE RIVERS amerikai írónő. A napjaink egyik leghíresebb vallásos írónője, aki nem teológiai könyveket ír persze, hanem romantikus regényeket. Ám mindezt hithű keresztény szemszögből, a vallásos érzelmű emberek érzékenységét és elvárásait a legmesszebbmenőkig figyelembe véve. Noha keresztény családban nőtt fel, csak felnőtt fejjel, háromgyermekes családanyaként tért meg, s rögtön megírta a Megváltó szeretet című könyvét, amely óriási siker lett, s máig a keresztény regények klasszikus darabja. Azóta kéttucatnyi könyve jelent meg, amelyeket világszerte kiadtak, művei több mint harminc nyelven jelentek meg. Több közülük magyarul is olvasható. (Kalendárium Press)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Francine Rivers
  Hang a szélben
  Az oroszlán jele 1.
  Kiadó: Harmat
  Kiadás éve: 2015
  Oldalszám: 400
  ISBN: 9789632883007

 • Cikkszám
  237340
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés