Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Ha magadba bolondítasz - 65 éves JOHANNA LINDSEY

-25%
ÚJ
Ha magadba bolondítasz - 65 éves JOHANNA LINDSEY
 • Ha magadba bolondítasz - 65 éves JOHANNA LINDSEY
2 990 Ft
Akció: 2 243 Ft
Kezdete: 2017.03.09   A készlet erejéig!

Egyetlen párbaj még becsületbeli ügy, na de három... Ez már gyilkossági kísérlettel is felér! Mivel a felvilágosult társaságot felháborítja az efféle felelőtlen viselkedés az ifjú nemesek körében, a régensherceg azt az utasítást adja Robert Whitworthnak, Tamdon grófja örökösének és Lord Dominic Wolfe-nak, vitájuknak úgy vessenek véget, hogy a két családot házasság révén egyesítik. Amelyik család nem hajlandó engedelmeskedni a parancsnak, az elveszíti a földjeit és a címét.

Whitworthnak tetszik az ötlet, hogy Brooke nevű leányát elküldje az ellensége távoli birtokára. Tudja jól, hogy a Farkas nem fogadja majd el menyasszonyául a lányt, ezért elveszíti a vagyonát és rangját. A Farkas azonban eltökélte, hogy elriasztja a Whitworth lányt. Mivel párbajjal már nem törhet a gyűlölt ellenfél életére, azzal is megelégedne, ha a férfi elveszíti a földjeit és a címét. Ám arra nem számított, hogy az ellenfele húga ennyire találékony és állhatatos lesz.

Brooke Whitworth régóta álmodozik az első londoni szezonjáról, mert olyan férjet akar találni, aki messzire viszi szeretetlen családjától. Ehelyett azonban a yorkshire-i lápvidékre küldik, hogy keljen egybe egy rejtélyes nemessel, akinek a családját átok sújtja, és aki háromszor is megkísérelte megölni a fivérét. Ám a szívében nincs helye a félelemnek - ez a férfi jelenti számára a szabadulást. Azért is magába fogja bolondítani!

2017. március 12-én 65 éves JOHANNA LINDSEY amerikai írónő. Édesapja katonatiszt volt, s éppen Németországban szolgált, amikor Johanna megszületett. Ám nem Európában, hanem Hawaii szigetén nőtt fel, majd szépen férjhez ment, és szült három gyereket. Szabadidejében kezdett írni, első regénye éppen négy évtizede, 1977-ben jelent meg. Mivel jól fogadták, folytatta, és világszerte ismert bestseller-szerző lett belőle. Könyvei 60 millió példányban fogytak, tucatnyi nyelven kiadták őket, sokat közülük magyarul is. (Kalendárium Press)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Johanna Lindsey
  Ha magadba bolondítasz
  Kiadó: Gabo
  Kiadás éve: 2017
  Oldalszám: 428
  ISBN: 9789634064350

 • Cikkszám
  448894
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés