Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Gyolcs - 80 éves KISS ANNA

-25%
ÚJ
Gyolcs - 80 éves KISS ANNA
 • Gyolcs - 80 éves KISS ANNA
 • Gyolcs - 80 éves KISS ANNA
7 000 Ft
Akció: 5 250 Ft
Kezdete: 2019.01.25   A készlet erejéig!

A költőnő hetvenötödik születésnapjára jelent meg az impozáns, kétkötetes gyűjtemény a lírai és drámai életmű foglalatként, 1971-től kezdődően. Ám nem egyszerűen a korábbi kötetek időrendi felvonultatásáról van szó, hanem a versek, drámák viszonyának újragondolásáról. Így kerülnek egymás mellé régi és új darabok, szerkesztődnek át, egészülnek ki korábbi kompozíciók, motívumok, és kerülnek új kontextusba évtizedekkel korábbi felismerések.

A csúcsaihoz érkező poézis újraértelmezési lehetőségét kívánja nyújtani a költőnő saját szerkesztésében megjelenő kötetpár. Summát, koronát a mágikus-vizionárius, sámánénekszerűen fölépített és kiteljesedett költészetnek, egy összetéveszthetetlenül egyéni hangú költői világnak.

2019. január 26-án 80 éves KISS ANNA Kossuth-díjas költőnő, író, a Fabábu, a Világok, a Feketegyűrű és a Kísértenek című verseskötet, valamint A Holdnak háza van, a Tükörképek és a Tündér a ruháskosárban című gyermekkönyv szerzője. Lapszerkesztőként is jelentős, és remek hangjátékokat írt. Összegyűjtött versei Gyolcs címmel vaskos kötetben jelentek meg tavalyelőtt. A Nemzet Művésze.

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Kiss Anna
  Gyolcs
  Kiss Anna 75
  Kiadó: Kortárs
  Kiadás éve: 2014
  Oldalszám: 1516
  ISBN: 9789639985254

 • Cikkszám
  546731
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés