Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Gyermekkori diabétesz

-25%
ÚJ
Gyermekkori diabétesz
3 200 Ft
Akció: 2 400 Ft
Kezdete: 2017.01.19   A készlet erejéig!

A gyermekkori diabetesz ma még nem gyógyítható betegség. Olyan állapot, amelynél fontos, hogy a betegség tüneteiről, a kezeléséről (beleértve a bonyolult inzulinkezelést is), a szövődmények megelőzéséről, a helyes étkezésről, a mozgás fontosságáról, egyszóval, mindenről, amit tudni kell a szülőknek, nevelőknek, sőt, magának a gyermeknek is! - megértsék, elsajátítsák és alkalmazzák.

Mivel a betegség egy életen át elkíséri a beteget (ezt sajnos nem lehet kinőni), ezért nem csak a gyermekkori cukorbajról szól a könyv, hanem az életvezetés kérdéseiben is tanácsot nyújt (pályaválasztás, segélyezés, pszichológiai vonatkozások stb.). Nem lehet eléggé hangsúlyozni a saját felelősség fontosságát, hiszen a betegség egy életen át fennáll, az orvosi, gondozói tanácsadás viszonylag ritka iránymutatást jelent, tehát a betegek és környezetének az idült, egy életen át tartó cukorbetegség szakértőjévé kell válnia.

A könyv szerzője több évtizedes tapasztalattal rendelkező gyermekgyógyász és diabetológus szakorvos. Minden részletre kiterjedő, valódi kézikönyvet alkotott, mely minden szülő és nevelő, valamint szakdolgozó kezében nagy segítség. Célja, hogy a cukorbeteg gyermek gondozói megtanulják a kezelés lényegét, rendjét és hatékonyan fel tudják készíteni a gyermeket a betegség elfogadására, a szövődmények elhárítására, az egészségesekét megközelítő életvitelre.

 

Kövessen bennünket a Facebookon is, a Baba Mama Könyvek oldalon!

 

 • Dr. Békefi Dezső
  Gyermekkori diabétesz
  Tanácsok diabétesz szakápolóknak, szülőknek és gyermekeiknek
  Kiadó: SpringMed 
  Kiadás éve: 2017
  Oldalszám: 206
  ISBN: 9786155166648

 • Cikkszám
  698141
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés