Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Gyepü - 75 éves CZAKÓ GÁBOR

-25%
ÚJ
Gyepü - 75 éves CZAKÓ GÁBOR
 • Gyepü - 75 éves CZAKÓ GÁBOR
2 690 Ft
Akció: 2 018 Ft
Kezdete: 2017.09.12   A készlet erejéig!

A sorsdöntő lépéseket mindig belül tesszük meg: erről szól az irodalom és a művészet. A születés, a halál, vagy éppen a civilizáció sorsának értelme benső ügy, a lelki határátlépések minőségén múlik.

Gyepű az egyetlen határt jelentő szavunk, amely nincs közvetlen kapcsolatban helyváltoztatással, ellentétben pl. a megyével. Mi, emberek, mozgás nélkül is meg tudjuk változtatni helyünket, még inkább helyzetünket. Lelkünk sorsdöntő lépéseiről szól a művészet. Ha nem, akkor csak fecsegés, giccs. Ellentétben a többi élőlénnyel, mi emberek, kicsi korunk óta tudjuk, hogy földi életünk véges, még a világbirodalmak is mind elenyésznek. Öregedvén egyre többször számolunk a végső kérdésekkel, és egyre alaposabban foglalkozunk a váltás minőségével, értékével és értelmével.
Sőt, derűjével!

E kötetben Czakó Gábornak az élet nagy váltásaival összefüggő elbeszéléseit veheti kézbe a T. Olvasó.

2017. szeptember 14-én 75 éves CZAKÓ GÁBOR író, A szoba, a Megváltó és az Angyalok című regény, valamint a Beavatás című publicisztika-kötet szerzője.

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Czakó Gábor
  Gyepü
  Kiadó: CZ Simon
  Kiadás éve: 2016
  Oldalszám: 200
  ISBN: 9789638976796

 • Cikkszám
  239899
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés