Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Gyász és gyönyör - 75 éves PÁLYI ANDRÁS

-25%
ÚJ
Gyász és gyönyör - 75 éves PÁLYI ANDRÁS
 • Gyász és gyönyör - 75 éves PÁLYI ANDRÁS
 • Gyász és gyönyör - 75 éves PÁLYI ANDRÁS
 • Gyász és gyönyör - 75 éves PÁLYI ANDRÁS
2 990 Ft
Akció: 2 243 Ft
Kezdete: 2017.11.30   A készlet erejéig!

"Nem lehet igazán tudni, mit rejt még íróasztala" - jegyezte fel Nádas Péter jó két évtizeddel ezelőtt Pályi Andrásról. Az író most, mintha csak igazolni akarná e megállapítást, előhúzta néhány elvetélt, fiatalkori művét a fiókból, és másodjára-harmadjára is nekifutott a számára ma is eleven élményanyagnak.

2017. december 1-jén 75 éves PÁLYI ANDRÁS író, újságíró, dramaturg és műfordító. Magyar- lengyel szakon végzett, s ez egész későbbi pályafutását meghatározta, természetesen főként lengyel műveket fordít, s egyébként is jól ismeri a lengyel társadalmat. Ezért is nevezték ki 1991-ben a varsói Magyar Kulturális Intézet igazgatójává, és 1995-ig dolgozott a lengyel fővárosban. A hazai közönség azonban főként művei révén ismeri, a Kövek és nosztalgia, a Provence-i nyár és A kerület órái című novellás-, valamint az Egy ember kibújik a bőréből címmel pedig remek esszékötete jelent meg, s gyakran olvashatók kritikái is. Legújabb könyve az idén megjelent Gyász és gyönyör. (Kalendárium Press)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Pályi András
  Gyász és gyönyör
  Kiadó: Pesti Kalligram
  Kiadás éve: 2017
  Oldalszám: 240
  ISBN: 9788081019593

 • Cikkszám
  640235
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés