Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Gálvölgyi 70 - 70 éves GÁLVÖLGYI JÁNOS

-25%
ÚJ
Gálvölgyi 70 - 70 éves GÁLVÖLGYI JÁNOS
 • Gálvölgyi 70 - 70 éves GÁLVÖLGYI JÁNOS
 • Gálvölgyi 70 - 70 éves GÁLVÖLGYI JÁNOS
 • Gálvölgyi 70 - 70 éves GÁLVÖLGYI JÁNOS
 • Gálvölgyi 70 - 70 éves GÁLVÖLGYI JÁNOS
3 600 Ft
Akció: 2 700 Ft
Kezdete: 2018.05.25   A készlet erejéig!

A Gálvölgyi János 70. születésnapja alkalmából megjelenő kötetből mindent megtudhatunk a címszereplőről, amit a hozzá közel és még közelebb állók tudnak róla.

Részlet a műből:
"A színház gyerekkori álma volt, és máig is annak beteljesülése. VII. kerületi, Csengery utcai srácként, mohó rajongással gyűjtötte az autogramokat. Híres, szép akart lenni, jó ruhákban járni, szeretettel körülvéve. Ironikusan szokta mondani, hogy ebből a szépség sikerült. És hát "A Gálvölgyi" is akart lenni, a senkivel össze nem téveszthető, karakteres színész, aki vitathatatlanul lett is."

2018. május 26-án 70 éves GÁLVÖLGYI JÁNOS színész, komikus. Az utóbbi évtizedek egyik legnépszerűbb sztárját pár éve még minden héten láthattuk a Heti hetes című műsorban, és még arra is emlékszünk, hogy gyakran élcelődött azon, hogy Havas Henrik mi minden volt már életében. Pedig ő sem volt mindig színész, fiatalon fényképészként dolgozott a Révai Nyomdában. 1968-ban parodistaként ismerte meg az ország, amikor megnyerte a Ki mit tud? című vetélkedőt, s még csak ezután került be a Színház- és Filmművészeti Főiskolára. Miután végzett, a Thália Színházba került, az utóbbi évtizedekben pedig leginkább a Madách Színházban és a Játékszínben láthatjuk. Legalábbis akkor, ha színházba megyünk, mert egyébként mindenhol látható, legtöbbet a tévében. Azonkívül szerepelt a Pasik című tévésorozatban. Otthon viszont pasikból van a legkevesebb, felesége két lánnyal ajándékozta meg. De hallhatjuk is, heti műsora van az egyik kereskedelmi rádióban. Híres mondása ugyebár, hogy Szeretem a focit - e címmel könyve is megjelent -, s ez teljes mértékben igaz is. Gyerekfejjel jelentkezett a Fradiba próbajátékra, de elküldték, mire még aznap elment az MTK-hoz, ahová viszont felvették, bár valami nagy karriert nem futott be. Még az első edzéseknél tartott, amikor az öltözőfolyosón összetalálkozott egy híres focistával, s úgy megilletődött, hogy szó szerint hanyattesett szokatlan stoplis cipőjében, és csúnyán beverte a fejét. Később, már színészként időnként megfordult a színészválogatottban is, de aztán "biztonsági okokból" felhagyott a játékkal. De nem a focival, azt követően vérre menő gombfoci csatákat vívott kollégáival. (Kalendárium Press)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Bóta Gábor
  Gálvölgyi 70
  Kiadó: Kossuth
  Kiadás éve: 2018
  Oldalszám: 206
  ISBN:9789630992411

 • Cikkszám
  315381
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés