Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Franciaország nőstény farkasa - 10 éve hunyt el MAURICE DRUON

ÚJ
használt, antikvár könyv
Raktárkészlet: 1 db
Franciaország nőstény farkasa - 10 éve hunyt el MAURICE DRUON
 • Franciaország nőstény farkasa - 10 éve hunyt el MAURICE DRUON
990 Ft

Ez a kötet elsősorban Szép Fülöp lánya, Izabella királyné sorsával foglalkozik. Férje II. Edward angol király, aki néhány évi házasság után végképp fiúszeretői befolyása alá került. a királyné sorsa szégyen, megaláztatás, a perverz kegyencuralom ellen fellázadt lordok sorsa pedig a kivégzés. Közülük csak Mortimer menekül meg. A francia udvarba szökik, s hamarosan követi őt a királyné fiával. Izabella a lord szeretője lesz. Fegyvereseket toboroznak, és 1325-ben partra szállnak Angliában. Az angol nemesség melléjük áll, a király lemond kiskorú fia III. Edward javára, majd a felesége és Mortimer meggyilkoltatják. – Ismét találkozunk a lombard pénzemberekkel is, s Guccio Baglioni Párizsból Firenzébe viszi fiát, akiről más sem sejti, hogy valójában X. Lajos halottnak hitt gyermeke.

2019. április 14-én 10 éve hunyt el MAURICE DRUON francia író. Nem csak remek irodalmár volt, de részt vett a francia közéletben, politikában is, volt kulturális miniszter és nemzetgyűlési képviselő, sőt, európai parlamenti képviselő is. Nagyon sok regényt írt, több közülük megjelent magyarul is, például egészen egyedi könyve, a Zeusz emlékiratai. Leghíresebb műve azonban a hét kötetből álló Az elátkozott királyok című sorozata, amely szintén töbsször megjelent magyarul, de sosem kapható egyidőben mind a hét része. (KalPress)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Maurice Druon
  Franciaország nőstény farkasa
  Elátkozott királyok V.
  Kiadó: Európa
  Kiadás éve: 1972
  Oldalszám: 376
  Kötés: Keménytáblás

  jó állapotú antikvár könyv

 • Raktárkészlet
  1 db
  Cikkszám
  728777
  Státusz
  ÚJ    használt, antikvár könyv    
Webáruház készítés