Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Farkascsapda - 115 éve született VERCORS

ÚJ
használt, antikvár könyv
Raktárkészlet: 1 db
Farkascsapda - 115 éve született VERCORS
 • Farkascsapda - 115 éve született VERCORS
 • Farkascsapda - 115 éve született VERCORS
 • Farkascsapda - 115 éve született VERCORS
 • Farkascsapda - 115 éve született VERCORS
590 Ft

Magányos erdészház, távol a falutól. Ott él visszavonultan egy fiatal leány, mogorva apja és öreg nagynénje társaságában. Boldog és elégedett a madárdaltól és a csobogó pataktól hangos csöndben…

De egyszerre minden megváltozik. Egy este egy farkascsapdába esett, sérült fiatalember kerül a házba. És a lány élete megtelik feszültséggel, nyugtalansággal és kíváncsisággal. Nem tudja mire vélni az apja rettegését és nagynénje egyre gondterheltebb ábrázatát. Csupa rejtély az ismeretlen felbukkanása. Mit keresett vagy kit a táblával és csapdákkal óvott-védett területen?

A búvópatakként folydogáló történetben Vercors különleges hangulatteremtő erővel villantja fel a háborús évek próbatételeit, amelyek nemegyszer sorsdöntően befolyásolják a mai nemzedék magatartását és gondolkodásmódját.

2017. február 26-án 115 éve született VERCORS francia író. Jean Brullernek hívták, magyar származású volt, s nemcsak irodalmárként, de grafikusként is nevet szerzett. A második világháború idején részt vett a francia ellenállási mozgalomban, a szellemi ellenállásról írta A tenger csendje című világsikerű kisregényét is. Másik nagyszerű műve A medúza tutaja. (KalPress)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Vercors
  Farkascsapda
  Kiadó: Európa
  Kiadás éve: 1982
  Oldaszám: 96
  ISBN: 9630725649

  jó állapotú antikvár könyv

 • Raktárkészlet
  1 db
  Cikkszám
  104666
  Státusz
  ÚJ    használt, antikvár könyv    
Webáruház készítés