Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás
Házhozszállítás Foxposttal házhoz vagy automatába.
Termék részletek


Farkascsapda

ÚJ
használt, antikvár könyv
Raktárkészlet: 1 db
Farkascsapda
 • Farkascsapda
 • Farkascsapda
690 Ft

Magányos erdészház, távol a falutól. Ott él visszavonultan egy fiatal leány, mogorva apja és öreg nagynénje társaságában. Boldog és elégedett a madárdaltól és a csobogó pataktól hangos csöndben…

De egyszerre minden megváltozik. Egy este egy farkascsapdába esett, sérült fiatalember kerül a házba. És a lány élete megtelik feszültséggel, nyugtalansággal és kíváncsisággal. Nem tudja mire vélni az apja rettegését és nagynénje egyre gondterheltebb ábrázatát. Csupa rejtély az ismeretlen felbukkanása. Mit keresett vagy kit a táblával és csapdákkal óvott-védett területen?

A búvópatakként folydogáló történetben Vercors különleges hangulatteremtő erővel villantja fel a háborús évek próbatételeit, amelyek nemegyszer sorsdöntően befolyásolják a mai nemzedék magatartását és gondolkodásmódját.

 • Vercors
  Farkascsapda
  Kiadó: Európa
  Kiadás éve: 1982
  Oldalszám: 96
  Kötés: Keménytáblás
  ISBN: 9630725649

  jó állapotú antikvár könyv

 • Raktárkészlet
  1 db
  Cikkszám
  538226
  Státusz
  ÚJ    használt, antikvár könyv    
 • 2022. február 26-án 120 éve született VERCORS francia író. Jean Brullernek hívták, magyar származású volt, s nemcsak irodalmárként, de grafikusként is nevet szerzett. A második világháború idején részt vett a francia ellenállási mozgalomban, a szellemi ellenállásról írta A tenger csendje című világsikerű kisregényét is. Másik nagyszerű műve A medúza tutaja.

Webáruház készítés